Remodeled Barn fusioner traditionelle og moderne til et tidløst design

Beliggende i Soglio, Schweiz, er denne lada et dejligt familiehus bygget langs en fodgængerrute, der fører fra det historiske centrum. Men hvorfor vælge at bo i en stald, du kan spørge. Nå, fordi det ser ud som dette, og fordi det er en af ​​de mange innovative lader omdannet til huse, takket være omstillingsprojektet af den schweiziske arkitekt Armando Ruinelli.

En gang en gammel og ubrugt struktur er det nu en enkeltfamiliebolig, som smukt smelter sammen traditionelle og moderne elementer. Det er på grund af denne unikke blanding, at bygningen forbliver en vidunderlig tilføjelse til landsbyen, samtidig med at det giver et moderne hjem komfort.

Den istandsatte lade har i alt tre niveauer. De er sat ind i den stejle hældning, og hver indeholder en række forskellige rum. Indgangen er placeret i stueetagen og har adgang til de omkringliggende udendørs arealer.

Første sal indeholder et åbent køkken, et opholdsstue og en undersøgelse. Alle disse funktioner er organiseret omkring en beton trappe og pejs enhed. Opdelingen er ren og enkel, og indretningen er praktisk og moderne med et par industrielle tips.

Det konkrete volumen skjuler trappen og fungerer også som en skillevæg mellem køkkenet og resten af ​​den åbne grundplan.

MoreINSPIRATION
  • Gamle Træstamme Remodeled With A Scandinavian Theme
  • Old Barn konverteret til et moderne hjem designet til underholdning
  • Brug af låger døre som en erklæring i indretningsdesign

Øverste etage er særligt interessant. Det indeholder også en pejs indbygget i en betonvægspartition, og ligesom resten af ​​huset er paletten af ​​materialer forskelligt, og kombinationerne er slående.

Bag pejsvæggen er der et minimalistisk spiseplads, og hovedfunktionen her skal være taget, lavet af store træstammer. Det er et originalt udseende, som sammen med de træpanelede vægge giver rummet en rustik og behagelig stemning.

Det overordnede layout af huset har for det meste åbne planer. Soveværelserne er ikke anderledes, da det også er forbundet med en-suite badeværelse med en delvis væg. Den indvendige indretning er enkel og stram, men brugen af ​​træ til møbler og loft giver pladsen et afslappende udseende.

Træ spiller en meget vigtig rolle i alle rum i huset, herunder badeværelserne. Det samme kan siges om beton. Du kan se her, hvordan to materialer forbinder i et simpelt, men unikt design. Det japanske karbad tager et centralt skridt i denne indretning og opvarmer det kolde design og gør badeværelset til et afslappende stykke af himlen.

Den samme slående kombination af materialer definerer også bygningens yderside. Sten-, beton- og træfacaden giver låven en unik og noget moderne attraktion, samtidig med at man opretholder sin plads i landsbyens kontekst.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar