Renoveret 1939 studio i Sverige

Beliggende på 2. sal i en 6-etagers lejlighedskompleks, denne lejlighed dateres tilbage til 1939, og det er et meget varmt og hyggeligt sted. Det er blevet renoveret i 2005, da el- og spildevandsstammen blev udskiftet. Desuden fik bygningen også en ny garageport, nye døre og nye vinduer. Facaden og altanerne blev også renoveret. Der er ikke planlagt større renoveringer i løbet af de næste 25 år.

Denne særlige lejlighed ligger på 39 kvadratmeter og det er faktisk en lille studio med stue, køkken, badeværelse og hall. Stuen har en hyggelig sovende alkove, perfekt til social indsamling, men det kan også gøre et meget behageligt seng om natten. I stuen er der også store vinduer, der lader det naturlige lys komme ind sammen med eg parketgulve og hvide vægge.

MoreINSPIRATION
  • Hyggelig og nyrenoveret lejlighed i Göteborg
  • Renoveret 7-værelses lejlighed i Stockholm
  • Renoveret, fuldt renoveret lejlighed med syd øst balkon til salg

Køkkenet har en meget smuk pejs og masser af opbevaringsplads. Den har mørkeblå stenfliser og mørkegrå fliser til gulvet. Badeværelset har gulvvarme og opvarmede tårnskinner. Et spejlskab giver lidt opbevaringsplads. Brusekabinen er adskilt af frostede glasdøre. De nye ejere af lejligheden vil også drage fordel af et opbevaringsrum i kælderen, som er en fælles facilitet. Lejlighedsbygningen har i alt 23 parkeringspladser, og der er også en nærliggende garage. {Fundet på stadshem og look4design}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar