Renoveret gård kombinerer vintage og moderne

Denne smukke, for ikke at nævne rummelige gård er for nylig blevet renoveret, og nu er det en kombination af vintage, klassiske og moderne elementer, der arbejder sammen og kombinerer harmonisk til at danne et indbydende hjem. Når du kommer ind, kan du se et portræt, der dateres tilbage til 17-18 århundrede på gangen, lige over en smuk sofa. En gammel dør lader dig komme ind og giver dig en smag af hvad der forventer dig næste.

Indenfor kan du beundre den smukke, traditionelle catalanske hvælving, de blegede, hvidkalkede vægge, der har et meget fremtrædende look og de vintage møbler som den franske gamle havesamling og lampen. Og siden vi nåede udendørsområdene, er der også en smuk pergola og et spisebord udenfor med et træbord lavet af håndværkere fra regionen efter en af ​​ejerens design. Alt er belyst med franske industrielamper.

MoreINSPIRATION
  • Restaureret vintage bondegård
  • Kontrastfuldt hus i Austin, Texas kombinerer antikke møbler og moderne teknologi
  • Moderne & Vintage i et Station House

Køkkenet er indrettet i dyb lilla, ikke et fælles valg for det pågældende rum i huset. Møblerne matcher væggene, og alt ser ud til at være i samme tone. I stuen er der en meget hyggelig atmosfære, forstærket af tilstedeværelsen af ​​en pejs. Det store soveværelse er interessant indrettet, med en jern seng og metal hovedgærde klædt i antikke sengetøj. Huset indarbejdet også en slags kontor med et skrivebord placeret under et billede af Sean Scully. {Fundet på nuevo-estilo}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar