Renoveret hus i Californien bliver et kat paradis

De fleste mennesker bosætter sig for en eller måske to katte, men ejeren af ​​dette hus har 18. Han elsker dem alle, og han ønsker at tilbyde dem det bedste hjem muligt, så han besluttede at starte en renovering for at gøre sit hus mere kattevenligt og mere sjovt for sine furrige venner. Huset vi diskuterer er placeret i Goleta, Californien. Selv om ejerens navn forbliver et mysterium, har vi masser af info om huset.

Renoveringsomkostningerne var $ 35.000, og det var alt for katte. Mange ændringer blev foretaget for at gøre dette sted til et katparadis. En spiral gangbro var installeret og en række andre sjove funktioner såsom små trapper og ledges, klatring afstemninger og ridser.

Kontoret har for eksempel en hel mur af gangbroer. Selv badeværelset har kattemøbler. Det har en lille trappe og en række ledges, der danner en dejlig sti langs toppen af ​​rummet.

MoreINSPIRATION
  • Renoveret hus i blå toner med udsigt over Middelhavet
  • Lille selvforsynende hus i Californien
  • Himmelsk renoveret hus i Ostermalm

Huset er også dekoreret med illustrationer dedikeret til disse dejlige katte. På badeværelset er der en kattestue, og i indgangen er der et farverigt kattemaleri.

Alle værelser blev pyntet og de er nu perfekte til både ejeren og hans katte. Men renoveringen fokuserede ikke kun på komfort og skønhed. Huset har også et nyt ventilationssystem, der er meget nødvendigt, når du har så mange katte. Luften er reguleret og forbliver frisk, hvilket gør huset endnu mere indbydende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar