Renoveret Residence i Singapore med en Koi Pond Inside

Denne elegante og elegante bolig findes i Singapore. Det er blevet renoveret i 2010 af RichardHO Architects, og det har et moderne og helt uventet design. Forkrigshuset blev smukt omdannet. Det har nu et indtrækbart glas tag og en indvendig koi dam, begge elementer, der gør det skiller sig ud.

Indledningsvis var boligen i ganske god stand. Det havde imidlertid ikke det layout og design, som ejerne ønskede at skulle omdannes for at blive mere egnet til moderne livsstil. Flere store ændringer måtte foretages. For eksempel var køkkenet og badeværelserne oprindeligt placeret bag på huset, og dette var ikke ligefrem et layout, der var egnet til underholdende. Som følge heraf måtte huset omkonfigureres.

Arkitekterne formåede at skabe et enkelt volumen, der nu indeholder stue, spiseplads og køkken. Dette gav øjeblikkeligt huset et mere moderne udseende. Men selv om dette er et stort rum, der går helt til bagsiden af ​​huset, kan du stadig se, at forskellige rum har forskellige funktioner.

MoreINSPIRATION
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas
  • Moderne Sunset Residence i Singapore
  • Moderne Sentosa Residence i Singapore

Andre ændringer, der er værd at nævnes, omfatter tagvinduet og luftbrønden. Selvfølgelig kan vi ikke ignorere vandfunktionen. Boligen har nu en koi dam og trappen går op på sin side. Det indtrækbare glas tag var også en stor opgradering.

Anden sal i boligen indeholder soveværelse og eget badeværelse og det andet niveau huser børnehaven og et andet soveværelse. Så de private områder er ovenpå, mens resten af ​​rummet er til underholdning. Loftet er omdannet til et gæsteværelse, og det bruges også som en undersøgelse af ejerne. Der er også en tagterrasse med en infinity edge pool og smuk udsigt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar