Renoveret Soho Lejlighed af Dive Architects

Denne stilfulde lejlighed er beliggende i Soho, London, i Det Forenede Kongerige. Ejerne ønskede at renovere lejligheden, men havde ikke nogen ide at bruge som inspiration. Derfor bad han tre arkitekter for deres meninger og forslag. Svarene var forskellige, og klienten valgte kun en.

Den vindende løsning var den, der blev foreslået af Dive Architects. Efter at have analyseret pladsen i lejligheden, foreslog de at udvide den ved at bygge over en eksisterende terrasse. Klienten kan lide denne ide, da det ville tillade ham at have en større lejlighed og også kunne have et åbent design. Udvidelsen kan nås via to store skydedøre. Gulv til loft glasvægge giver masser af naturligt lys samt panoramaudsigt over omgivelserne.

MoreINSPIRATION
  • En 1940s Sydney lejlighed renoveret af CO-AP Architects
  • Den minimalistiske og sofistikeret renoverede hvide og vandlejlighed
  • Lille men smukt renoveret lejlighed i Göteborg

Det indre af lejligheden er også blevet smukt renoveret. Det er moderne og simpelt, og det har et næsten formelt udseende. Loftet er højt og væggene er hvide. Dette skaber en luftig og åben indretning. Møblerne er også moderne og har enkle og rene snitlinjer. Ejeren fokuserede på komfort og ønskede at opretholde et afslappet udseende. Farvepaletten er også enkel og indeholder nuancer af hvid, grå og et strejf af okker. Meget få elementer skiller sig ud. Det eneste modige stykke er sofaen, der kun skiller sig ud med sin farve.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar