Disse er de bedste renoveringsfejl (og tips til at undgå dem)

Renovering er hård. Det er nemt at falde i vanskelige - og dyre - fejl. Men bekymre dig ikke; vi har din ryg. Nedenfor har vi nævnt fire af de mest almindelige renoveringsfejl, plus tips om, hvordan du retter dem. Fortsæt med at læse for at lære, hvad du kan gøre for at holde din renovering sikker og forsvarlig.

Hold dig til et projekt ad gangen. Billede: Design Shop Interiors

Fejl # 1: Håndtering for meget på én gang

Denne er mest almindelig blandt nye boligejere, der kommer ind i et nyt rum, der ønsker at dekorere fra bunden. I dette tilfælde bliver et renoveringsprojekt to. To bliver tre. Så, inden du ved det, er hele huset i uorden. Normalt, i stedet for at føre til tilfredshed på et godt udført arbejde, fører det til frustration, tårer og en følelse af, at huset er et uendeligt rod.

Heldigvis er dette en nem løsning. I stedet for at forsøge at tackle flere hjem renoveringsprojekter på en gang, er det bedre at fokusere på en ad gangen. Virkeligheden er renovering er stressende. Fokuserer al din energi på ét område holder huset rent og dit budget intakt.

Leje de relevante fagfolk. Billede: CMF Homebuilders

Fejl # 2: Gør DIY (uden erfaring)

Der er ingen at komme rundt om det: Renovering er dyrt. Par prisen på at ansætte en entreprenør og forekomsten af ​​renovering viser på tv, og det er ingen overraskelse, at de fleste af os tror at gå DIY er løsningen. Men det er kun det rigtige valg, hvis du har de rette færdigheder. Hvis du primært går på gættearbejde, kan du ende med at forårsage store problemer senere.

Denne løsning handler om at genkende dine egne grænser. Har du nogensinde lavet nogen store hjemmevedligeholdelsesprojekter før? Vil du betragte dig selv "handy"? Har du den specialiserede viden, der kræves for at håndtere opgaver som elværk og VVS? Hvis svaret er "nej" til nogen af ​​ovenstående, gør dig selv en tjeneste og bring ind fagfolk.

Hold dig væk fra det laveste skøn. Billede: Sjarmerende Hills

Fejl # 3: Valg af det laveste skøn

Når du beslutter dig for at indhente professionel hjælp, er en af ​​de første ting, du bør gøre, at indsamle estimater fra en håndfuld velrenommerede entreprenører. Når citaterne endelig kommer ind, kan det være fristende at gå med den laveste til at forsøge at spare nogle penge. Men den lave pris er normalt lav af en grund. Du kan være at skære hjørner eller gå glip af nogle vigtige tjenester, der er værd at ekstra omkostninger.

Hvad angår dit skøn, du skal vælge, skal du først se efter almindelige tal. Hvis der er et nummer, der fortsætter med at vises, er det sandsynligvis den sande pris. Derefter kan du vælge, hvilken entreprenør der skal gå med på grundlag af forskning. Kig ind i deres organer af arbejde og eventuelle online anmeldelser. Endelig, hvis du diskuterer mellem to muligheder, skal du gå med den med hvem du føler dig mest behagelig.

Planlæg for uventede renoveringsfejl. Billede: Temac Development Inc.

Fejl # 4: Forvent ikke vejspærringer

Desværre går renoveringer sjældent efter planen. Det sidste, som nogen vil have, er at slå et uventet tilbageslag midt i et projekt, men det er ikke ualmindeligt. Det bedste du kan gøre er at sørge for, at du er klar til det uventede, før din renovering begynder selv.

Du kan gøre dette ved at fylde dit budget og tidslinjen fra starten. Konventionel visdom siger, at du skal forlade omkring 10 procent til 15 procent ekstra i budgettet for tilfældige eller disse uventede omkostninger. På samme måde, selvom din entreprenør vil arbejde op på den officielle projekt tidslinje, skal du gøre en mental notat til at pude den med mindst to uger for at tage højde for eventuelle problemer, der kan forsinke arbejdet lidt.

Har du erfaring med renoveringsfejl? Har du nogle tip, vi savnede?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar