4 design tricks til at hjælpe dig med at spice op et kedeligt udlejning køkken (og stadig få dit depositum tilbage

Brug disse ideer til at give dit leje køkken nyt liv. Billede: MadeComfy

Udsmykning af leje kan være en delikat proces. På den ene side vil du have din plads til at føle dig så hjemlig som muligt, mens du bor der, så det bør afspejle en lille smule af din personlighed. Men på den anden side, hvis du ønsker at få din indbetaling tilbage, vil mængden af ​​personliggørelse du kan gøre, have sine grænser.

Med det for øje, lad os hjælpe dig med at finde det perfekte kompromis. Vi har sammensat en liste over måder at hjælpe dig med at forfølge din følelsesstil i dit leje køkken. Kig på disse forslag og vælg dem der giver dig mest mening. Med held og lykke får du køkkenet til at føle sig som din egen på ingen tid.

Bind dine designelementer sammen med et sammenhængende farveskema. Billede: Torie Jayne

Koordiner dit farveskema

Oprettelse af et sammenhængende farveskema er en af ​​de nemmeste måder at binde et værelse sammen. Selvom vi typisk vil anbefale at bygge en omkring malfarven, kan det være bedst at holde fast i dine personlige ting. Men som du kan se på billedet ovenfor, er det helt muligt. Alt fra afføringen til bageværktøjerne og skålsvampen gør dobbelt skyld ved at udstede æstetisk værdi til rummet.

Her er oprettelse af kontrast nøgle. Du vil gerne se nøje på nuancerne, der allerede er indbygget i dit køkken, og tilføj i farver, der kommer væk fra de eksisterende. Du vil bemærke, at ikke alt skal matches nøjagtigt. Du kan blande og lignende nuancer for at give dit design en endnu dybere følelse af kompleksitet.

Sørg for, at dine møbler er passende iøjnefaldende. Billede: Golden Design

Hold Møbler Interessant

Medmindre din leje kommer fuldt møbleret, skal du alligevel indføre et par af dine egne stykker i rummet. Hvorfor ikke sørge for, at de tilføjer visuel interesse for dit design? Hvis du har lyst til at være fed og gøre en erklæring, overvej at bruge nogle farverige stole som i billedet ovenfor. De kunne nemt blive omdrejningspunktet for ethvert køkken.

Men hvis disse nuancer ikke passer helt ind i din æstetik, er der en subtilere rute, du kan tage. Spil rundt med form. Snarere end at holde sig til et boxy, rektangulært bord og liggestole, se efter stykker, der har formede kurver og elegante vinkler.

Jord jorden med et stort område tæppe. Billede: KMH Interiors

Tilføj i et tæppe

Du har sikkert hørt om et tæppe, der bruges til at male et opholdsområde i en stue eller din seng. Du kan dog også gøre det samme i et køkken eller under et spisebord. I dette tilfælde tjener tæppet det dobbelte formål at føje til rummets æstetik og giver et ekstra lag af beskyttelse til dine lejeboliger.

Plukkning af tæpper handler om den korrekte dimensionering. Til dette vil du gerne huske det gyldne forhold eller en 2/3 andel. Generelt vil du have spisebord til at tage op 2/3 længden af ​​tæppet, der sidder under det. Hvis du har at gøre med en løber, vil du skyde for en, der er 2/3 så bred som længden af ​​gangen, som den dækker.

Inkluder vægkunst, der afspejler din personlige smag. Billede: PlaidFox Studio

Glem ikke væggen

Endelig vil væggen altid bidrage til at inficere personlighed ind i et rum. Køkkenet er ingen undtagelse. Her er den type kunst du vælger helt et spørgsmål om personlig smag. Vi anbefaler dog, at du vælger stykker, der fungerer fint inden for dit større farveskema.

Hvis du vil undgå neglehuller, skal du ikke bekymre dig. Der er mange alternativer til hængende kunst til rådighed. Overvej at holde fast ved aftagelige vægoverføringsbilleder, strække op tæpper eller udnytte eksisterende hylder til at skabe en løs tagning af en gallerivæg.

Brug vores råd til at hjælpe med at bringe din personlighed ind i dit leje køkken. Billede: Alexandra Crafton

Udsmykning af leje rum handler om at slå et kompromis. Hvis du betaler husleje for at være der, vil du selvfølgelig gerne være i stand til at få pladsen til at føle sig som din egen. Men hvis du håber at få din sikkerhed depositum tilbage i slutningen af ​​din lejekontrakt, skal du også sørge for, at eventuelle designbeslutninger du laver, er let reversible. Heldigvis er det her vi kommer ind. Brug disse tips til at gøre dit køkken føles som dit helt eget rum.

Hvad synes du om disse ideer til udlejning af køkkendesign? Har du nogen af ​​dine egne at tilføje? Del dem med os i kommentarerne nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar