Repurposed Clothespins - En Funky Trend For DIY Projekter

Hvad er der mere at gøre med tøjspinde undtagen hængeklær? Når du er en DIYer, kan du altid komme op på mindst en anden måde at bruge noget så almindeligt som det. I dette tilfælde er der en hel del valgmuligheder for ompositionering af trævasker. Brug dem til at lave søde og nyttige tilbehør til dit hjem eller at lave unikke housewarming gaver til nogen tæt på dig.

Du har måske nydt at lege med tøj som barn og arrangere dem i blomsterlignende strukturer eller bygge robotter med dem. Du kan huske de sjove tider, når du sætter sammen en trivet ud af trævasker. Du skal bruge omkring 24 af dem til en trivet. Du kan male dem, hvis du vil, men før du skal tage dem fra hinanden. Derefter arrangerer de dem til at danne en cirkel, limer dem sammen som vist på Dreamaliitlebigger.

Du kan også finde ud af, hvordan du laver tøjklemmer fra Freshdesignpedia her. Her finder du også en flok andre gode ideer til at genoprette disse almindelige husholdningsartikler. For eksempel kan du lave ornamenter til dit juletræ, lanterne, skåle og endda en lysekrone. Som du vil finde ud af, er tøjnåle meget alsidige, især træerne.

Da vi nævnte, at du kan bruge tøj til at lave julepynt, lad os se nærmere på denne ide. Vi fandt dette søde design på Firefliesandmudpies. For at gøre de ornamenter, der findes her, har du brug for træperler og tøjnåle, bånd, lim og saks. Vedhæft en lille perle øverst på en større perle og gentag derefter dette to gange. Klip ni strimler af bånd og fastgør dem på bagsiden af ​​dine perle kyllinger, tre for hver. Lim derefter disse til siden af ​​en stift.

Til din tørklæde samling, kan du lave en klædeholder. Det er et simpelt projekt, som du vil få mest muligt ud af i lang tid. Hvis du kan lide det design, der foreslås på DIY'er, kan du oprette noget lignende med omkring 10 klæbespidser, et stykke balsa træ, noget trælim, latexmaling og klæbestrimler. Monter dette på din indgangsvæg eller fastgør det på bagsiden af ​​en garderobsdør.

Hvis du har en indendørs urt eller hvis du planlægger at tilføje en til dit hjem, overvej disse smukke planter som inspiration. De er featured på Thecopperanchor, og de er nemme at lave. Alt du behøver er nogle tunfiskekande, tøjnåle, en mørk valnødflekker og oliebrændt bronzespraymaling. Farve alle tappene med markøren, og klik derefter bare på dem på dåserne. Brug dem som plantager.

Du kan også bruge tøjspinde individuelt som tags. Du kan f.eks. Gøre dem til gaveetiketter. Tilpas hver enkelt ved hjælp af en blyant og en sharpie. Først skal du skitse designet eller meddelelsen med en blyant og derefter skitsere den med markøren. Du kan også male tøjspidserne, hvis du vil. {fundet på nur-noch}.

Klædepinde gavekort er meget nemme at lave, og de ser ret smukke ud og tilføjer et sødt element til dine feriegaver. Du behøver ikke at tænke for meget om designet. En simpel "Til" og "Fra" er nok, så skriv dem bare med en permanent markør på stifterne. {fundet på deliacreates}.

En anden metode, du kan bruge, hvis du vil lave tøjspidsmarkører, er beskrevet på Mottesblog. De materialer, der er nødvendige til projektet, omfatter trætæpper, akrylmaling og tavle maling. Du skal også have en pensel og en kridtmarkør. Du kan enten fjerne stifterne til at male dem eller bare prikkehue uden at adskille dem.

En anden ide er at bruge overdimensionerede trævasker som fotokortholdere. Dekorer dem med flerfarvet maling i pastellfarver. På Dreamgreendiy kan du se, hvordan designet vil vise sig. Selvfølgelig kan du bruge en anden palette af farver eller et andet mønster. Du skal først male stifterne hvide for at skabe en baggrund for de andre farver.

I stedet for at male tøjklemmerne kan du dekorere på en anden måde. For eksempel kan du bruge perler. Tjek Aliciasivert til inspiration. For at skabe noget lignende har du brug for garn, tøj til træ, store og små perler, saks og en nål. Følg vejledningen og nyd dit nye fotogalleri.

Afhængigt af lejligheden kan du dekorere tøjspidserne på alle mulige interessante måder. For eksempel kan du til Halloween lave en masse tematiske snack-tags. Alt du behøver er maling og måske også en permanent markør. Du kan male stifterne med sorte og hvide striber eller give dem uhyggelige ansigter. Find flere ideer om Popcornandchocolate.

MoreINSPIRATION
  • Sjove og funky DIY projekter med knapper
  • Top 12 DIY tøjnåle
  • 22 Nyfødte DIY Projekter Med Repurposed Hangers

Vi fandt disse burlap tøjnåle på Ribbonsandlue og vi synes, de ser rigtig smarte og stilfulde ud. Du kan bruge dem som tags eller som dekorationer omkring dit hjem. De ville også lave flotte klip til åbne sække i køkkenet. Stifterne blev først dækket med burlappapir, og derefter blev en papirblomst og en knap limet på hver enkelt.

Du kan have mange sjove dekorere træ tøjspidser. Det betyder ikke noget, hvad du planlægger at bruge dem til. Faktisk behøver du ikke engang at omlægge dem. Under alle omstændigheder, tjek alle disse søde mønstre fremhævet på Colormestyled. De er lavet med malingpenne, og de er blot et par eksempler eller de mange funky og interessante design, som du kan komme med.

Hvis du vil, kan du endda slå en flok træklæde til kunstværker. Få din samling af akvarel maling og blive kreativ. Du kan male abstrakte mønstre ved hjælp af en blanding af farver. Der er ikke brug for en skabelon, da du simpelthen kan komme med noget unikt lige på stedet. Denne idé kommer fra Journeycreativity.

Den sædvanlige metode til fremstilling af starburst spejle involverer træspidser, men trætæpper kan også være en mulighed. Du kan sprøjte disse guld og så lim dem til kanten af ​​et rundt spejl. Det er et simpelt projekt, og du kan finde ud af alt om det fra den vejledning, der findes på Design-fixation.

Clothespins kan også bruges til at lave festlige ornamenter og dekorationer som disse dejlige stjerner, som kan vises i juletræet. Stjernerne er fremhævet på saksandeskeder. De er lavet ved hjælp af bambusklæder, en varm limpistol, guldbånd, glasperler og saks. Brug dette som inspiration, du kan komme med andre interessante designs.

Du kan endda lave et juletræ ud af trævasker. Du skal bruge et par af dem, så sørg for at du har masser. En ide er at bruge tøjbøjler. Vedhæft tøjnåle til tre bøjler og derefter vise dem med en stjerne på toppen. Denne design ide kommer fra Thebottomsupblog.

For den 4. juli kan du lave en festlig krans. Du skal bruge omkring 60 træklædespidser samt en trådkransramme, rød, hvid og blå spraymaling og skumstjerne klistermærker. Opdele kludespidserne i tre lige bunker og sprøjt dem med de tre farver. Sæt derefter stifterne på kransen, efter mønsteret på Thehappyflammily.

Til julekort kan du lave en tøjkortholder. Hvis du kan lide det design, der foreslås på thechillydog, så skal du bruge 18 tøjnåle, en træplank, 19 træperler, en billedhænger, en hammer, stoffarve og klæbemiddel. Sug kludespidserne i farvestoffet og lad dem tørre. Følg resten af ​​vejledningen for at afslutte projektet.

Lav en sød pin bord ud af en kork coaster og en flok træ tøjspidser. Du skal også have gul sprøjte maling for at gøre brættet ligne en sol. Brug en varm limpistol til at fastgøre stifterne til coasteren. Du kan så hænge din nye dekoration ved hjælp af nogle ledninger. {fundet på johannarundel}.

For at give klædespidserne et simpelt og elegant udseende, kan du bruge en farveblokeringsteknik. Vælg to farver, der ser smukt sammen og en pensel. For at få lige linjer og et rent udseende, skal du bruge tape. Sæt en lille strimmel maling på stiften og maling over den og fortsæt til enden af ​​stiften. Mal den anden sektion med en anden farve. {fundet på dejliginde}.

Hvis du planlægger at bruge tøjnåle som klip til chipsposer eller andre ting, kan du lige så godt tilpasse dem. En interessant ide er at klæbe scrabble fliser på hver pin. Dette kan gøre organisationen nemmere og hjælpe dig med at bestemme dit hjem med stil. Før du limer fliserne på, kan du først male tøjspidserne eller dække dem med mønstret washi tape. {fundet på thegingerlifeblog}.

Selvfølgelig bør du være velkommen til at tilpasse dine klæder, men du vil. Lad os sige, at du kan lide ting, der gnister og glitter. I så fald kan du nyde det projekt, der findes på Classyclutter, som viser dig hvordan du laver glitter glas tøjskinner. Du har brug for guldspraymaling, lim og glitterglas.

Hver gang imellem er der noget, du gerne vil vise på køleskabet, og i de øjeblikke kan du lave dig nogle søde kludmagneter. Her er hvad du har brug for: malingchip cirkler, flade knapper magneter, lim og træ tøjspidser. Lim papircirklerne på magneterne og derefter magneterne på stifterne. {fundet på realpurdy}.

Disse små dukker på Blitsycrafts er både uhyggelige og søde. De er lavet af trævasker og bruger farvet garn, pom poms, googly øjne, lim og saks. Pom poms er hovederne så lim to øjne på hver enkelt og lim derefter det til toppen af ​​tøjspidsen. Derefter omsluttes garnet omkring klæbespidsen for at give det en skjorte, kjole eller bukser, alt efter hvordan du vil klæde dine klædespidsfolk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar