Retro accenter med masser af personlighed

Leder du efter at bringe nogle unikke personligheder og pizzazz ind i dit rum? I stedet for at forsøge at finde bit og stykker af in-the-nu og trendy hustilbehør, hvorfor ikke se efter noget med en smule gammel luftånd. Retro accenter kan tilføje en masse sjov og legende flair uden at holde dig begrænset til det sædvanlige go-to look. Lad os se på nogle eksempler, skal vi?

1. Retro Radios.

Retro radioer er en fantastisk måde at bringe en ungdommelig og spændende ånd. Nej, retro er ikke nødvendigvis ungdommelig, men de forskellige farver og "legetøj" som udseende af disse cuties hjælper med til at omdanne et kedeligt krog til noget helt specielt og intetanende.

2. Retro Stole.

Disse vinyl stole ved, hvordan man laver en scene. Opret en vintage-inspireret morgenmadskrog til at nippe til din morgenkaffe, eller tilføj en unik accent til din foyer eller hjemmekontor.

3. Retro ovne.

Du kan endda tilføje en overraskelse i køkkenet med en retro-stylet ovn! Tag et kig på denne røde skønhed. Køkkenet kan være moderne og moderne, men at tilføjelsen af ​​throwback flair helt sikkert skaber en fashion-forward og sjov essens til rummet.

4. Retro telefoner.

Kvindelig og delikat, vi elsker retro telefoner og alle de fantastiske former og toner, de kan komme ind. I køkkenet på væggen eller sidder på et sidebord i gangen, er disse accenter en sådan godbid at vise og dekorere med.

5. Retro lamper.

MoreINSPIRATION
  • Skønhed og enkelhed i Traci's Retro Style Kitchen
  • Tilføj stil til dit køkken med Retro apparater
  • Sådan opretter du en funky, Retro Køkken

Disse rustfrit stål, leggy retro skrivebordslamper vil bringe en masse personlighed ind i dit hjemmekontor eller endda i håndværelset. De er alsidige nok til at hjælpe med at provokere en vintageflyvning og chik nok til at fremdrive en moderne struktur også.

6. Retro Gulve.

Bryde uden for boksen og gå med noget fed og det gør en erklæring. Et tjekbræt gulv fremkalder den retro stil, og når den er færdig rigtigt, vil den ikke overstyre eller overvælde, men forbedre.

7. Retro Record Players.

Bare fordi du tilføjer en retro accent til et rum, betyder det ikke, at hele værelset skal have den samme stil. Dette record-afspillerskab passer fint ind i dette traditionelle rum, mens du stadig giver den usædvanlige og sjove stil, vi elsker.

8. Retro Milk Glas.

Tag mælkeglas til næste niveau ved at bruge det i et rum med futuristiske og trendy oplevelser. Tekstur hjælper med interesse og kan nemt tilføje den intetanende nødvendighed, du har brug for at lave et værelse pop.

9. Retro Fans.

Tag et godt kig på loftet i dette soveværelse. Det er meget mere stilfuldt og moderigtigt end de kedelige, brune traditionelle fans, der findes i næsten alle hjem lige?

10. Retro tæpper.

Shag tæpper er sjove, uanset hvor du beslutter dig for at sætte dem. Fra planteskoler til stuer bringer tekstur og overraskelse af pelsen på jorden os tilbage til 70'erne, men ind i fremtiden for indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar