Retro Easy Stole fra Times of Yore

De retro design fanatikere til boligindretning er til en godbid her på homedit, da vi lige er færdige med at tale om DS32 lounge stole og nu har vi et sæt to lædersalestole af Percival Lafer, Brasilien, som blev færdige i 1960'erne. Igen i dette tilfælde har læderet en dejlig patina og lidt slid på forsiden, hvilket gør disse stole til at blive mere stilfulde. Rammen på dette stolssæt er udhugget ud af rosa træ, og på trods af tiden er produktet stadig i god stand.

Vintage eller retro møbler stykker er lidt sværere at finde, især nu, når alle søger moderne eller moderne stykker. Men der er stadig nogle meget smukke eksempler på retroartikler. Jeg er ikke fan af denne stil, så jeg kan ikke give mange detaljer om dette emne. Alt jeg kan sige er, at det er relativt simpelt stol med træben og læderpude. Det ser ganske behageligt ud. Jeg kan ikke lide denne stol, men som jeg allerede har sagt, er jeg ikke fan af denne stil. Så jeg forlader dette for dig, for at afgøre, om du kan lide dette stykke eller ej.

Som du kan se er det et sæt af to stole, så de bør købes sammen. Det ville gøre en god tilføjelse til et hjem, der deler samme stil. Jeg har noget lignende hjemme, også et sæt af to lænestole, også retro, og jeg kan ikke vente med at erstatte dem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar