Retro stil inspireret Hennie stol

I sidste øjeblik havde jeg lidt tid til at spare, og jeg stirrede på nogle magasiner, så på et lille tv, surfede på internettet, og det jeg har bemærket er, at de faktiske modetrends bliver mere og mere inspireret af første halvdel af det sidste århundrede, selv 60'erne. En masse retro stil-inspirerede elementer ses også i møbelforretninger og kataloger i beklædningsindustrien. Jeg forestiller mig, om der er tilbud om sådanne produkter, skal der være en efterspørgsel efter dem.

Jeg elsker personligt disse årtier, fordi der fra hinanden var helt forskellige stilarter og mentaliteter og ikke at glemme den frie ånd. I den ånd var denne stol født. Det er inspireret af det skandinaviske design fra omkring 1960'erne, og det er et kunstværk pr. Definition. Du kan ikke engang forestille dig den mængde håndværk, der er nødvendigt for at skabe alle disse kurver i den rigtige form og på de rigtige steder.

MoreINSPIRATION
  • En stilfuld stol inspireret af havet
  • Mid-century-inspireret Everett Chair
  • EXO-stolen inspireret af insekter

Håndværkerne opvarmer rottingens vinstokke, indtil de var bøjelige, og bøj derefter manuelt hver eneste af disse vinstokke, indtil de blev en del af en større enhed. Dette skulpturelle design har et let scooped sæde, der er super komfortabelt alene, men for at skabe et ægte stilfuldt kunstværk en pude eller hvorfor ikke to dristige mønstrede puder kan tilføjes for at fuldføre det. Fordi den er håndlavet i Indonesien og er foranstaltninger 31 "B x 29" D x39 "H, med armhøjden omkring 26,5" H og sædehøjden 17 "dette vidunderlige emne koster $ 295,00.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar