No-Sew Full Reupholster Chair

Hej alle, Emily her. Jeg gjorde noget stort, tidskrævende og noget svært. Men jeg gjorde det! Jeg har ønsket at genoptage en stol i et stykke tid. Jeg har dabbled i at omsætte stole, men de var enkle pudereparationer. Men denne gang tog jeg fat i den fulde, store tid, fuld reupholster. Jeg udfordrede også mig selv og gjorde dette med absolut ingen syning!

Der er ikke for mange eksempler på dette på internettet, så det var en masse forsøg og fejl for mig. Jeg købte denne stol fra en brugte butik. Det var forældet og havde en forfærdelig farve. Men jeg kunne godt lide stolens knogler.

Det første skridt i reupholstering denne stol er at tage det fra hinanden. Jeg vidste ikke, hvilken form for puderne under materialet var. Når jeg alle var ude, kunne jeg se, hvor meget der skulle udskiftes.

Når jeg havde stolen fra hinanden, indså jeg, at alt det skulle udskiftes. Jeg tog ikke engang billeder af det. Puderne havde en lugt til det, og jeg ville bare have dem ude og ud af mit hus. Så blev alt strippet, men træet og fjedrene. Jeg lagrede det materiale, der var på toppen for at bruge som en skabelon, hvis det var nødvendigt for det nye materiale.

Jeg købte meget skum. Jeg købte to store firkanter, der er 3 tommer tykt skum. To værfter med 1/2 tommer skum og en pakke quiltning af bomuldsbatteri.

Det første skridt i dette reupholster job var at få sædepuden færdig. Indstilling af det store firkantede skum på sædet og mærkning af det til sædets størrelse.

Jeg sød puden ned til størrelse ved hjælp af et barberblad. Jeg brugte sæde skabelonen fra det gamle materiale for at sikre, at jeg ikke skære for meget. Hvis jeg skulle revidere og skære mere, ville det have været bedre end for lidt.

Jeg skar sædepuden og sørgede for, at den passer godt.

Når jeg havde sædet pude monteret passende. Før jeg begyndte at tilføje noget stof, havde jeg brug for at tilføje puden til siderne af stolen. Jeg bruger den tyndere bomuld quilt batting til at dæmpe siderne, arme og til at dække puderne og bringe dem alle sammen. På denne måde vil eventuelle linjer eller dips i puderne blive dækket og skjult af batting. Jeg foldede batting ind på stolens forside.

Jeg brugte en standard luft hæftemaskine. Den har tilstrækkelig kraft til at skubbe hæftet gennem stoffet og ind i stolens træ.

Jeg havde brug for at dække det med det nye materiale. Jeg købte en mørkegrå bomuldsmateriale, 3 meter værd. Det er et slidstærkt, tungt og tykt stof. Dette vil gøre det mindre sandsynligt at blive revet. Jeg købte også en lysegrå med et mønster for at gå på bagsiden af ​​stolen. Jeg købte 2 yards af det stof.

Det første skridt for dette var at bruge sædemalen fra det originale stof til at måle, hvor det nye stof skulle skæres. Når det blev skåret, skar jeg slidser i stoffet, hvor stolen har en pause i træbaggrunden. Så smuttede stoffet gennem stolens bagside. Dette vil hjælpe med at holde stoffet stramt på stolen.

Hvis dette var en normal stol reupholster ville jeg have syet materialet omkring puden. Men da dette er en udfordring at gøre denne stol uden syning, er handlingsplanen at holde tingene så hyggelige og stramme som muligt. Sørg for at materialet er trukket tæt på, og det er den bedste måde at sikre, at alle ophold er sikre og på plads.

Jeg viklede stoffets forside omkring sædepuden og bunden af ​​stolen. Jeg skubbede derefter stoffet under stolen og hæftede det ned.

Jeg trak bagsiden af ​​stoffet på sædepuden meget tæt og hæftede det også.

Når jeg havde stoffet hæftet til sædepuden, havde jeg det nødvendigt at få det til at se godt ud og rydde. Hjørnerne var lidt af et problem. Jeg besluttede, at den bedste måde at få dem til at se så godt som muligt var at lave en diagonal fold på begge sider af stolen. Trækker tæt, så der ikke er nogen give, når nogen sætter sig ned.

Puden blev gjort og sikker på grund af fastgørelsen af ​​puden og stoffet på forsiden og stolens underside.

Det næste skridt var at gøre puden til bagsiden af ​​stolen. Jeg lagde den tyndere pude på ryggen. Skær rundt om det.

Vær sikker på udskæringerne og gør puden tilpas i stolens rille tilbage.

Jeg foretede resten af ​​stolens sider med den foldede over quiltbatting. Hæftning det på plads.

Bagsiden af ​​stolen er opdelt i tre sektioner, hvor træet adskiller dem. Den midterste sektion er den største, og de to sider er smalle og ulige formede. Den midterste sektion var let at tilføje puden til. Enkle søde blev lavet for at få det til at passe på plads.

For at få formen til siderne korrekt med puden sætte jeg et stykke papir på siden og spores en skabelon.

Indstil skabelonen på puden.

MoreINSPIRATION
  • Sådan Reupholster en stol: Begynder / Intermediate DIY
  • Sådan genfoldes en stol: 10 flotte ideer
  • DIY Jute Chair Seat: Giv en gammel stol nyt formål

Brugte et barberblad og skær langs skabelonen i puden.

Jeg gentog på begge sider og fik begge sider skåret og monteret ordentligt.

Bagsiden blev klemt i næsten perfekt. Det var nødvendigt for at gøre puderne på plads.

Planen var at gøre puderne sikre ved at tilføje quiltbatten over puderne. Dette trækkes stramt og holder ryglænene på plads. For at gøre dette vedhæftede jeg quiltbatteriet til stolens øverste del og forlod den lange del af batten bag stolen. Hvilket vil i sidste ende blive brugt som pudeunderstøttelsen.

Jeg trak det stramt og hæftet toppen og bunden af ​​quiltbatten. Nu blev hele stolen polstret og sikret.

For at flytte dette langs næste trin var at tilføje stof på stolens forside, hvor ryggen sidder på stolen. Det var svært på grund af den naturlige kurve i stolen. Før jeg tacklede hovedpine, skar jeg og hæftede den øverste del af stoffet på stolen, hele ryggen og den øverste del af siden.

For at få kurven til at fungere med materialet forsøgte jeg et par forskellige ting. Den jeg fandt fungerede bedst var at skære slidser i stoffet. Jeg var så i stand til at manipulere det og trække det stramt i portioner. Tillader materialet at vikle rundt på kurven på den måde. Alt stof, der blev trukket og hæftet til bagsiden, vil blive dækket af det lette mønstret grå stof. Så gør ryggen af ​​stolen ren lige nu er det ikke noget problem.

Det bedste råd jeg kan give til hele projektet er at trække det så tæt som muligt. Alt stof vil naturligvis have meget at give, når man sidder på det for at minimere, at stoffet skal have det mindste antal giver som muligt uden at rive stoffet. Jeg fik ikke en perfekt kurve, der er en smule linjer på kurven. Da dette var et nej sy, forventede jeg, at nogle af linjerne ikke var perfekte.

Når stoffet var monteret rundt om kurven, skar jeg det overskydende stof, for at hjælpe med at minimere eventuelle linjer, der kunne vise gennem ryggen.

Stolens forside var færdig, men jeg havde brug for at tilføje tekstilknapperne til forsiden, som vil tilføje detaljer og bryde op på stolets forside. For at gøre dette købte jeg stofknapper og skar dele af det lysmønstret stof. Jeg indpakket knapperne i stoffet for at få dem til at stikke imod det mørke grå stof.

Bagsiden af ​​stofknapperne har en lille sløjfe i den. Denne sløjfe bruges til at binde strengen til bagsiden og trække den gennem stoffet og fastgøre den i ryggen.

Jeg markerede hvor på bagsædet af stolen jeg ønskede, at tygknappen skulle gå. Løftet strengen gennem knappen.

Tryk så nålen gennem stolens bagside, og træk hele strengen med den.

Knappen vil blive trukket op med snoren.

Knapperne var tændt og detaljerne blev lagt til forsiden.

Med forsiden af ​​stolen helt færdig, kan jeg tilføje det tilbage stof til stolen. Det gjorde jeg ved at folde det lysegrå stof langs stolens øverste bagside.

Hæftning det langs sømmen, hvor hæfteklammerne i det mørke stof blev trukket og fastgjort til.

Jeg blev så spændt, fordi jeg vidste, at det var sikret, jeg havde lige et skridt til denne stol er færdig. Jeg skar stoffet og foldede det langs stolens bagside. Forsøger at holde foldelinierne jævnt på stolen.

Jeg indpakket stoffet under stolen. Skærer stoffet til at passe rundt om stolens ben.

Jeg havde brug for en måde at skjule alle hæfteklammerne på, så jeg planlagde at bruge polstring negle. Der er strimler til rådighed, men de skal syes på. Men på grund af min personlige udfordring for ikke at sy det overhovedet bruger jeg individuelle negle til dette. Skub i neglene, en efter en.

Jeg var i stand til at skjule alle hæfteklammerne og folde sammen med polstringstængerne. Det tilføjer en dejlig lille detalje til stolen, samt skjuler alt arbejde og foldning, der gik ind i det. Jeg stod tilbage, når alt var færdigt, og var så begejstret. Jeg udførte en nej sy stolstol

Der er et par dele af dette, der kunne have været bedre, hvis jeg syede det. Men ikke alle har forsyninger eller færdigheder til at syge ting. De eneste forsyninger, jeg havde brug for til dette, var en kraftig luftstifter, sakse og lange hæfteklammer. Alle ting, som de fleste mennesker har eller kan nemt endda leje fra en boligforbedringsbutik.

Stolen er flot og blødt. Der er ingen hårde pletter eller dele, hvor træet mærkes. Tilføjelse af alle lagene var nødvendig og gjorde denne stol så behageligt som muligt.

Denne stol havde mange trin, nogle hovedpine og meget tid. Men ingen af ​​trinene var for komplicerede, og de fleste var i stand til at regne ud ved at flytte stoffet og prøve ting ud. Hvis jeg havde valgt en stol uden den buede kant, ville det have været et meget enklere job.

Jeg tror at omforme denne stol uden at sy det gør en god cyklus. Jeg har set mange stole i værftet salg eller brugte butikker, men er afskåret fra at købe dem på grund af stoffets mønster. Denne måde at gøre det gør det muligt for nogen at lave en stol, som de kan lide knoglerne af, men vil genoprette udseendet af det. Dette er en god idé at modernisere eller ændre et værelse udseende. At have syv færdigheder er ikke nødvendig for at få arbejdet gjort og have en smuk stol, der er både behagelig og stilfuld.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar