RFG298HDBP - Innovativt sort Samsung køleskab

Denne sorte skønhed er en af ​​de mest elegante køleskabe, der findes på markedet. Faktisk er den tilgængelig i tre forskellige farver, ikke kun sort, men også hvid og rustfrit stål. Farven "rustfrit stål" kan fejlagtigt rette dine tanker og få dig til at tro, at køleskabet faktisk er lavet af rustfrit stål. Det er ikke lavet af det materiale. Rustfrit stål er et dyrere materiale, og det er også sværere at holde rent. Alligevel er dette køleskabs beskyttende frakke meget slidstærkt.

Desuden har dette køleskab flere præmieegenskaber end gennemsnittet. Den har en vand- og isdispenser, der er meget praktisk og funktionel, et vandfilter, der hjælper med at rense og forbedre smag af vandet fra din dispenser, en fabriksinstalleret ismaskin og isbakke, skarpere fugtighedsreguleringer for at bevare friskhed og digitale betjeninger med touchpads til nøjagtige og praktiske ændringer og overvågning. Det er også designet med to separate kølesystemer til både fryseren og friske mad sider, så hvert område kan opretholde optimale køle- og fugtighedsniveauer.

MoreINSPIRATION
  • Energibesparende køleskab af Samsung
  • Det nye side ved side Bosch køleskab
  • Electrolux Køleskab med Bootom Fryser

Køleskabet er også udstyret med en døralarm, der advarer dig, når døren er utilsigtet åben, eller ikke helt lukket i længere tid. Det har været energy star-kvalificeret, hvilket betyder at det er mindst 20% mere energieffektivt end den mindste føderale standard. Det er et meget attraktivt, effektivt og elegant stykke til ethvert køkken, og det er tilgængeligt for $ 2,599.99.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar