Riad Joya Hotel i Marrakech

Hvert hotel i verden fortæller sine besøgende en historie, men Riad Joya Hotel fra Marrakesh, Marokko, fortæller besøgende mere end en simpel historie, som det er som en encyklopædi: du finder ud af ting om Marokkos folkes historie, traditioner og kultur selvom du kun ser det. Her ser du ud til at opdage en eventyrverden: en firkantet bygning med en lille gård i midten - intet usædvanligt nu, men i dette område ser alt ud som en riad og foreslår den marokkanske stil.

Bygningen i sig selv er imponerende, dens struktur ligner den romerske, græske og osmanniske type hus med en åben central gård; De fire kolonner er doriske, springvandene i centrum er klassiske. Farverne er naturlige: som sand i tilfælde af væggene, mens møbler og visse genstande har pastellfarver og en unikhed, der er umulig at glemme.

MoreINSPIRATION
  • Det fantastiske Riad Farnatchi Hotel i Marrakech
  • Riad Enija- Vidunderlig Restaureret Luksus Retreat
  • Palace Hotel i Slovenien

Materialerne er også enkle og naturlige: træ, jern, bronze, terracotta og alle slags naturlige indvendige materialer: linned, bomuld, silke, fløjl. Hvert hjørne har en anden stil og en kulturel reference, som får dig til at tænke på historien og traditionerne for dette folk.

Der er også koloniale elementer, der har deres egen charme og et karakteristisk arabisk mærke. Hver eneste genstand, uanset om det er en tyrkisk glas lanterne eller en træ stol, det ser ud til at fortælle en historie. Du kan ikke gøre andet end slappe af og nyde den typiske stemning i denne drembolig, som synes at være taget fra en anden verden, måske fra "1001 Nights".

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar