Dejlige taghave pryder moderne hjem i Vietnam

Samarbejdet mellem Vo Trong Nghia Architects & ICADA førte til udformningen af ​​"Hus i Nha Trang", Som viser et slående grønt tag. Projektet i Vietnams Khanh Hoa-provins er omgivet af et rigt naturlandskab med nabobåde og bjerge.

Øverst på miljøet og klimaet ønskede ejerne deres helt egen tagterrasse, men lokale regler kræver, at næsten 50% af tagområdet er dækket af grå eller orangefarvede fliser og skrånende. "For at adlyde denne regel, men maksimere det grønne område ovenpå, er taget opdelt i parallelle bånd af grønne tage og flisebelagt tag i en vekslende rækkefølge,"Forklarede arkitekterne. Resultatet er et smukt afslapningssted med masser af træer og planter.

Dette system af parallelle bånd er taget yderligere, tåler indendørs layout. "En tomrum og tre terrasser er designet inden for båndsystemet for at forbedre naturlig belysning og ventilation. Servicerum, såsom badeværelser, opbevarings- og cirkulationsrum, er placeret under det grønne tag, hvor lofthøjden er begrænset på grund af de dybe jordlag for træer ", tilføjede projektudviklerne.

En åben planløsning og spiseplads tager centret, med store vinduer åbner op til udsigten. Lofthøjden varierer i hele huset, for en ægte moderne levende oplevelse. [Oplysninger leveret af Vo Trong Nghia Architects & ICADA; fotografering af Hiroyuki Oki]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar