Et værelse efter værelse guide til skandinavisk stil

Skandinavisk stil i hjemmet indretning er meget varmt lige nu. Og med god grund! Der er en iboende charme og appel til den hvide murede kæreste stil, der omfatter rene linjer og enkle silhuetter, men giver uden problemer masser af rustik appel med elskede, små vedligeholdelsesstykker (læs: vintage! Chippy! Oser med karakter!).

Hvis du er tiltrukket af denne muntre og velredigerede følelse af hjem, så mange mennesker læser videre for noget skandinavisk-inspireret inspiration til hvert værelse i dit hus.

Entryway.

Rengjort og forsigtigt indrettet uden at gå over toppen, en skandinavisk indgang har en tendens til at være sparsom, men komplet. Et par kroge til at hænge vigtigheden af ​​at komme og gå (poser, frakker, tørklæder osv.) Og et sted til sko er selvfølgelig indlysende fornødenheder. En diskret og funktionel hvid kommode smelter ind i rummet, og en paraply eller to er ofte klar.

Stue.

Skandinaviske stuer er moderne og elegante med varme og komfort. Hvid på væggene er gå-til-farven, hvilket gør stuen til at føle sig luftig og frisk og giver også en upåklagelig baggrund for en stor kunstgalleri og interessante belysningssilhouetter. Varmt trætoner og grønne her og der tilføjer samtidig varme og stil.

Køkken.

Flere komponenter skaber et bestemt skandinavisk køkken: (1) Enkle åbne hylder. Jo færre og enklere, jo mere autentiske. (2) Blonde trætoner, som hylderne her og bordpladen. Slagterblok bordplader er ikke ualmindelige. (3) Hvide skabe, vægge og (ofte) apparater. (4) Enkle, men interessante former af vandhane og vedhæng tilføjer kurver og undervurderet visuel appel til det rent forede køkken.

Spisestue.

MoreINSPIRATION
  • Moderne rustikke lejlighed i Polen: Inspirerende skandinavisk stil
  • 1-værelses lejlighed bevaret rummelig af skandinavisk design
  • Skandinavisk stil indrettet lejlighed

Det er de detaljer, der gør en skandinavisk stil spisestue kommer til liv. Ligesom den enkle, men unikke buede kant af dette klumpede bondegårdstabell og dets parring med hvide Eames-stil stole. Spisestue udsmykninger holdes til et minimum; en simpel kant til at holde nogle billeder og et par vedhæng lamper er alt dette rum behov. Denne enkelhed lægger vægt på den gode mad og det gode selskab.

Soveværelse.

Soveværelser har en tendens til at være naturligt rolige rum, og denne følelse af ro passer perfekt til skandinavisk enkelhed. Unadorned vinduer giver masser af naturligt lys. Hvid sengetøj ser nogensinde rene og friske. Trægulve (jo mere slidt, jo bedre, i min bog) og et simpelt sidebord er nok til at trække vejret i alle, der kommer ind i rummet. Jeg er sikker på, at boligejere i dette soveværelse ejer mere "ting" end hvad dette billede viser, men jeg er villig til at satse på det gemt væk i lige så charmerende minimalmøbler.

Badeværelse.

Grundlæggende geometriske former (rektangel, firkant, cirkel) og linjer gør deres vej ind i skandinaviske badeværelser. Og virkelig, med et rum, der typisk er hvidt alligevel, plus en kurv eller vævet tæppe, er det svært at gå galt. Mine yndlingsrør her er den vægmonterede vask og toilet og håndvaskestangen. Fuldkommenhed.

Vaskerum.

Sagen om autentisk skandinavisk stil er, at den nogensinde er multifunktionel. På et nyligt besøg i Sverige fandt jeg det ikke ualmindeligt at have fælles toilet, brusebad og tøjvask i et enkelt rum. Uanset din overholdelse af denne traditionelle funktionalitet forbliver stilen ensartet - enkle, moderne former midt i masser af lette træer, der balancerer det hvide.

Hjemmekontor.

Dette ville næppe være en troværdig skandinavisk artikel uden en slags vægmonteret hoved, der viser udseende, og dette kartonmosehoved passer til regningen. Endnu vigtigere er det imidlertid et simpelt skrivebord arbejdsområde, der igen indarbejder alle de væsentlige på en uberørt måde. For at optimere arbejdseffektiviteten er skrivebordet fri for rod; sandsynligvis er meget af den ville-rende beholdt pænt i opbevaringsbokse, der er let tilgængelige. En behagelig stol og bordlampe gør dette rum til en ideel arbejdsopsætning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar