Round Hill Hotel og Villas fra Hanover Parish, Jamaica

Med en sådan vinter er det på tide at tænke på noget for at varme i hvert fald vores sjæle, for det ser ud til, at kulden ikke ønsker at forlade os så snart. Måske kan vi på et eksklusivt sted i Jamaica varme os ud? Round Hill Hotel and Villas ligger på en 100 hektar halvø i Hanover Parish, Jamaica, med udsigt over en privat strand og Round Hill Bay. Det ligger 25 minutters kørsel fra Sangsters International Airport i Montego Bay. I dette restaurerede 1950-hus designet Ralph Lauren værelser til at flygte fra en varm jamaicansk dag med rene linjer, åbne rum og hvide interiører, der lugter ånden mens du 'ser på de farvede accenter.

Jeg tror, ​​at vi alle er enige om, at rummets interiør er stort; simpelt, men så elegant og trøstende, et sted hvor du kan hvile efter et tumultuøst år eller tilbringe din bryllupsrejse med din kone eller mand. Hvis du er en eventyrlystne person, kan du udforske havets farvande og de private gyldne sandstrande, det perfekte sted at læse en god bog eller nyde brisen og solens varme. Men hvis du foretrækker en mere beroligende ferie, kan du vælge de omkringliggende haver, hvor de åbne rum tilbyder dig et smukt vegetationslandskab og mulighed for at spille billard med dine venner.

MoreINSPIRATION
  • Robinson Crusoe Fantasy-lignende Hotel i Jamaica
  • Huntington - et luksushotel
  • Serene Jamaica Inn i Caribien

Den uendelige pool er en anden mulighed, fordi du kan gøre flere ting på samme tid: svømme, slappe af, have det sjovt og beundre det storslåede krystalklare vand i Det Caribiske Hav. Fra mit synspunkt er Round Hill Hotel det perfekte sted at slappe af og nyde de mange fantastiske Jamaica, fra at dykke i havet eller bare ligge ved poolen i skyggen af ​​et palme. {Fundet på webstedet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar