Runde træforlængende bord

Når du hører ordet "bord" tænker du straks på en rektangulær træ ting, du bruger til at spise på, enten i køkkenet eller i spisestuen. Og fordi rummet er virkelig vigtigt, og du vil have et stort hus, gør du alt for at spare plads. Og en af ​​de mest almindelige metoder til at gøre det er ved at bruge et udgiftsbord. Når du er hjemme alene eller du kun har middag med din kone, så vil et lille bord være nok til begge. Men hvis nogle flere gæster kommer til besøg eller deltager i bordet under en særlig ferie som påske og jul, bør du være i stand til at tilbyde hver et sæde ved bordet. Og i stedet for at have alle dine gæster sidder ved siden af ​​hinanden bag et meget lille bord, sparer du meget tid, plads og energi ved blot at bruge udvidede tabeller.

MoreINSPIRATION
  • Udvidelse af spisebord til udendørs
  • Elegant og generøs størrelse forlænget tabel-rum
  • Udvideligt rundt spisebord med stole

Disse tabeller tilføjer et enkelt kvadrat eller rektangulært bord imellem de to runde halvdele af startbordet, hvorved der opnås en længere bord, som nu er oval i form. Så hvis du gør det, vil du have et meget større bord, og også have mulighed for at invitere flere gæster til middag. Hvis bordet er godt designet og komponentdelene passer perfekt, vil gæsterne ikke engang se, at det er længere end normalt.

Priserne kan variere meget afhængigt af størrelse, materiale, hjemmeside og designer. Men du kan have en temmelig klar ide, hvis du besøger disse websteder: Eget spisesæt, Prisinspektør, Lad os købe det og mange andre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar