Rubik's Cube storebror - Rubik Cube Locker

Jeg tror, ​​at alle nu er bekendt med Rubik's terning. Det er en interessant ting, som du bare ikke kan ignorere. Det er som om det næsten tvinger dig til at spille med det. Og medmindre du kender de kombinationer, der bruges til at løse det, eller du er enten meget heldig, efter et stykke tid giver du bare op. Men ikke for længe.

Nu tager Rubik's terning det næste skridt og bliver et møbelstykke. Dette er selvfølgelig ikke en Rubik's terning. Det lånte bare de eksterne funktioner fra det. Du kan prøve at scramble stykkerne så meget som du vil, du vil aldrig lykkes. Og det løser allerede så ... ikke sjovt. Men i det mindste behøver du ikke bekymre dig om den del længere.

MoreINSPIRATION
  • En anden slags Rubik's Cube
  • Rubik's kasse kommode
  • Alsidige rustikke terning

Dimensionerne på dette lagerplads er 100 x 100 x 100. En af siderne åbner og giver dig mulighed for at gemme forskellige ting indeni. Også fordi hver side er anderledes, kan du skifte farverne for at matche resten af ​​møblerne eller for at ændre atmosfæren, når du keder dig. Det er måske ikke så populært som den originale Rubik's terning, men det er et meget interessant møbel, der venter på at du tager det hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar