Rustik og varm Berman's Bageri af Studio Yaron Tal

Når jeg tænker på bageriprodukter, ser jeg dem allerede foran mine øjne. Berman's Bakery er blandt bagerierne, der får dig til at tænke og drømme om sine produkter. Det er faktisk en butik i Jerusalem; Studio Yaron Tal's arbejde, der blev åbnet i 2011. Intet sammenligner med det industrielle udseende, både rustikt og varmt på samme tid.

Melposer blev sandsynligvis oprettet specielt og placeret for at give det ægte og autentiske udseende. Alle skærme blev designet med en første hensigt at give kredit til de vigtigste produkter: brød og bagværk, men vægten er på maksimal funktionalitet til bruger. Forsiden af ​​butikken med sit vindue præsenterer produkterne på en sådan måde, at det giver det perfekte udseende, hvilket øger salget og samtidig skaber interesse.

MoreINSPIRATION
  • Delicious bageri i New York af bluarch
  • Elementer, der er nødvendige for at skabe et varmt, rustikt soveværelse
  • Centauro Concept Store af AUM Arquitetos

Ikke alene lyset, men også måden at bortskaffe produkterne afslører ægthed, alt omkring at have en egen måde at øge din interesse for at købe de mest tiltalende produkter. Alt ser så godt ud, at du føler behovet for at tage hjem mindst et stykke af de mest attraktive, hvis ikke alle produkter. Når man ser på vinduet, ser det ud som om du allerede føler den unikke duft af velsmagende ting, der får dig til at huske en bestemt smag. Hele rummet er et eksempel på perfektion, og det gør alt endnu mere indbydende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar