Rustik Axel Orb lysekrone

For at skabe et sofistikeret og elegant interiør design foretrækker nogle mennesker at inkludere en lysekrone i deres stue, men ikke kun der. Lysekroner har et meget karakteristisk udseende. De kan enten være meget elegante og klassiske, eller de kan bare være kitschy og klæbrig, hvis de ikke vælges korrekt. Axel Orb lysekrone lavet af Currey og Company er fra den første kategori.

Det er en rustik lysekrone med et simpelt men slående design. Det er det perfekte stykke, hvis dit mål er at opnå et sofistikeret men stadig beskedent udseende. Lysekronen har en stålramme dekoreret med buede træplader. Hele brikken er færdig med en kastanjefarve, og den har en meget smuk håndlavet finish med nogle subtile detaljer, som du ikke ville kunne opnå ellers. Dimensionerne af Axel Orb lysekrone er 32''W x 32''D x 41''H. Du skal også bruge 4 type B pærer, 60 watt max.

Selv om denne lysekrone har det smukke rustikke og antikke udseende, har det også et moderne touch. Designet er meget interessant, da det kombinerer traditionelle og moderne elementer på en meget behagelig måde. Men det er en prætentiøs lysekrone. Ikke alle hus er rigtige for det. Det ville se meget godt ud i et mere traditionelt eller rustikt hjem, der deler samme stil og dyrebare look.Available for 1971 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar