10 rustikke badeværelse vanities at overveje

Rustik kan være sådan en sjov stil at bruge rundt om i huset. Du kan frit vælge møbler lavet af ufærdige træ. Vægkunst kan omfatte naturprinter og gevirer. Ingen plaid er uden grænser. Men for nogle mellemrum kan du føle at du kun kan gøre så meget. For eksempel tage badeværelset. Når du har valgt dit firkantede brusegardin og træforet spejl, hvad mere kan du gøre for at give det det rustikke vibes uden at gøre det til et udhus? Hvis dit budget er til din fordel, kan du overveje at udskifte dit badeværelse forfængelighed. Rustikke badeværelseskomfurer kommer i flere forskellige stilarter, så når du finder en, du kan lide, vil du ende med at tage dit badeværelse til et helt nyt rustikt niveau med det. Tag et kig på disse 10 rustikke badeværelsesindretninger og overvej det, der vil fungere bedst i dit rustikke badeværelse.

Når du hører ordene "rustikke" og "badeværelse", har du måske noget som denne visning kommer til at tænke på, og du ville ikke være forkert. Hvis du virkelig vil have denne kabineoplevelse på dit badeværelse, skal du vælge et træ forfængelighed med varierede trætoner. Du kan bygge dette selv ved hjælp af genvundet træ, og det kan bare blive en funktion i dit hjem.

Selvfølgelig, når du forfølger et afslappende spa som badeværelse, kan du naturligvis ikke have et så tungt træstykke, der tilstopper dit visuelle rum. En enklere rustik forfængelighed kunne være træ i samme nuance, som straks er mindre travlt. Plus, du kan vælge moderne hardware, der vil være en god inbetween i dit rustikke spa badeværelse.

Nogle mennesker ønsker slet ikke en stor boxy forfængelighed. Så hvordan får man en rustik forfængelighed, når der ikke er rigtig en forfængelighed at vælge i første omgang? Du bruger et slidt kantet rustikke træ og gør dig selv. Med rør til ben opnår du en helt åben forfængelighed, der stadig hvisker alle slags vidunderlige rustikke ting.

Er der en måde at gøre halv og halvt? Du betcha der er. Søg gennem thrift butikker for den perfekte credenza, ikke til din stue, men til dit badeværelse forfængelighed. Et rustikt træstykke, der er halvt oplag halvt åbent rum. Ligegyldigt hvilken slags flise du sætter den imod, det vil se spektakulært ud.

MoreINSPIRATION
  • Smukke Badeværelse Forfængelighed fra Etrusca
  • Old World-Influenced Bathroom Vanities
  • 10 inspirerende hjørne badeværelse vanities

Taler om møbler vendte forfængelighed, rustikke badeværelser er det perfekte sted at eksperimentere med antikviteter. En hånd, jeg sidebord kan gøre den perfekte rustikke forfængelighed til dit lille pulverlokal. Den ulige køkken ø kan se bedre ud med en vask på toppen. Selvfølgelig skal du have en brugerdefineret top cut til det, men i sidste ende vil dit badeværelse takke dig.

Når du er revet mellem noget lys eller noget rustikt, er det tid til at opdage det imellem. Køb eller bygg et badeværelse forfængelighed ud af et lyset træ. Selvom det er klumpet som det ovenstående, vil den lysere tone holde dit badeværelse lyst og luftigt og samtidig. Det er en gevinst for jer begge.

Når du har tømrerfærdighederne ved hånden, vil du helt sikkert bruge dem i dit rustikke hjem. Hvis du kan få dine hænder på nogle rustikke træer, bygg dig selv et rustikt badeværelse forfængelighed for at passe dit rum præcist. At være tilpasset vil afslutte hele rummet. Plus alle dine venner vil have dig til at bygge en for dem også.

Når resten af ​​dit badeværelse er rustik fliser og vinkler klædt sconces, kan en træ forfængelighed med hele mønster og farve føles lidt for tung til rummet. Vær ikke bange for at male din forfængelighed en neutral farve. Selvom det måske ikke ser rustik ud af sig selv, vil det tage et eget liv, når det sidder imod alle de rustikke accenter i dit badeværelse allerede.

Disse dage er rustikke og bondehus stilarter næsten udskiftelige. Hvis dit rustikke badeværelse ser lidt for hytte, der er værdig til din smag, skal du bare læne lidt mere bondehus stil med dit badeværelse forfængelighed for at fuldføre blikket blødt. Opbygning af en simpel forfængelighed som denne med en låge dør effekt på siderne vil holde den rustikke stemning uden det tunge træ udseende.

Hvad sker der, når du ikke vil have et træ forfængelighed, og du ikke vil have en møbler forfængelighed, og du er heller ikke i en kedelig malet forfængelighed heller? Er du ude af muligheder? Ikke fjernt. Tænk på at installere en konkret forfængelighed! Dette populære materiale giver dig den tekstur, som dit rustikke badeværelse har brug for, mens du opretholder et neutralt udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar