Rustik hjem for at bringe luksus og natur sammen

Har du nogensinde bemærket de luksuriøse tømmerhytter, som berømtheder ejer? De rustikke pejse og det udsatte tømmer gør, at du vil pakke op og gå og bo for bare en nat! Selv om det er sommer, er arkitektoniske detaljer og rustik design i hjemmet gode kilder til at få hyggeligt hjem inspiration til dit hjem. Sæsonen er ligegyldigt, når du elsker det hjem du er i, ikke?

ARKITEKTISKE DETALJER: Rustikke arkitektoniske detaljer handler om udsatte materialer, der ville findes i naturen. Store tømmerkonstruktionsbjælker, der svæver overhead, bringer ude i. Store stenblokke og flodsten, der anvendes til pejse og accentvægge, giver en følelse af styrke og varme. Natursten og sten er gode rustikke materialer, der holder varme om vinteren og holder sig kølige i løbet af sommeren. Store vinduer og døre, der giver udsigt, føle følelsen af ​​at være ude i naturen, uden at skulle forlade din sofa.

indretning: Rustik indretning skal ikke kun omfatte gevirer over pejs mantel! Luksushytter bruger materialer, der fremkalder natur og ørkenen. Pine kegler, kurve, vævede materialer og native materialer i bjergene er meget populære. Udskift dit glas og brudbare vaser med rolige metaller og skovvaser og beholdere. Naturlige farvepaletter af brune, grønne, rust og gyldne appelsiner og gule vil medføre den rustikke appel om at "grove det" i dit hyggelige hjem.

MØBEL: Dine møbler skal afspejle din stil, og hvad er behageligt for dig. Rustikke møbler lavet af logs og indfødt træ er populære i luksus hytter. Husk, rustikke behøver ikke at betyde ubehageligt. Store pudeformede sofaer, blandt naturligt træ og fibre er stadig rustikke og viser din fortolkning af naturlige og organiske. I store boliger er et spisebord i familie stil kombineret med træbænke og store tømmerstole lidt vedligeholdelse og show-off perfekt.

Køkkener / badeværelser: I disse værelser kan rustikke detaljer virkelig komme til liv. Køkkenborde lavet af marmor, granit, træ slagterblok eller beton betragtes som standard i luksushuse. I dit hjem bruger du de samme materialer, eller vælger mere overkommelige valg, der efterligner den rigtige ting. Overvej at bruge menneskeskabte solide overflader eller lavkvalitets naturlige materialer. På badeværelset kan brusebad og karbadskabe dannes af samme naturlige sten som pejsen. Vask og vandhaner kan tilføje rustikke appel ved at bruge integreret vask og bordplader. Kobber-, bronze- og tinarmaturer kommer i rustikke stilarter til brusebad, vask og belysning til alle kampe. Fixture fabrikant har rustikke materialer muligheder ud over din fantasi.

Dit hjem kan have rustik stil, der føles naturlig og behagelig, eller dristig og eventyrlystne. Uanset hvilken stil du har, kan rustikke detaljer bringe natur og luksus sammen, ubesværet i dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar