Rustik vand-front ejendom i Connecticut

Denne imponerende ejendom er beliggende i Old Greenwich, Connecticut. Det var et projekt af A.P. Savino LLC. Det er en dejlig vandfront ejendom med smukt landskab og fantastisk udsigt. Det er den type ejendom, som alle ville opfatte som et godt familiehjem. Det har faktisk et design, der gør det perfekt til det formål.

Huset er imponerende, både i størrelse og indretning. Klienterne anmodede om et afslappet og komfortabelt hjem med plads til både afslapning og underholdning. Interiøret er meget smukt. Det har en rustik stemning i hele, men det er også helt moderne. Møblerne er især smukke. Det er meget behageligt og hyggeligt, og det inviterer til at ligge og slappe af. Farverne sagsøgt overalt er for det meste neutrale, meget beroligende og rolige.

MoreINSPIRATION
  • Luksus LA Ejendom med fantastisk udsigt
  • Moderne West Palm Beach Property
  • Luksus Pool Ejendom i Korfu

Interiøret er en eklektisk blanding af traditionelle, moderne og rustikke elementer. Vinduerne er store og giver masser af naturligt lys. Loftene har spotlights og væggene er malet i bløde og neutrale farver som lyseblå, beige eller endda hvid. Møblerne i hele huset har også lyse farver.

Køkkenet er lyst, rummeligt og næsten helt hvidt. Opholdsstuen har en pejs, en behagelig sektion i beige og en smuk matchende vedhængslampe. Selvom alle værelser er smukke og indbydende, er min personlige favorit det lille område med en slags lounge plads placeret direkte imod vinduet. Det skal være meget afslappende at sidde der og beundre søen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar