Sikker og lyd ved staldhuset i Pyrenæerne

De fleste af os forsøger at gøre vores hjem behageligt og egnet til en bedre leve med alle boliger og komfortteknologi tilbyder i dag, ved hjælp af nyeste opfindelser og tendenser, materialer og design for at opnå et moderne og cool udseende.

For nogle mennesker i Hautes-Pyrénées, Frankrig, er situationen lidt anderledes. De lavede et miljøvenligt hus ved at lade låven se ud til at passe sammen med den eksisterende laden, mens der tilføjes boliger, brugsområde og garage for at opnå denne rustikke udflugt i bjergene.

MoreINSPIRATION
  • Old Hay Barn konverteret til et moderne gæstehus fyldt med lys
  • Barn Design: Mere rummeligt end ethvert andet hus
  • Fantastisk Balancing Barn House i Suffolk, England

At se udefra, alt hvad du kan se er noget, der synes at være en stald på grund af de hakkede træer, der udsættes i væggene og foran huset, men med et bedre udseende ser du soveværelset og salonen. Huset er lavet i bjergene til afslapning af de mennesker, der klatrer der og tilbyder den bedste udsigt selv fra sengen. Hele designet blev designet af PPA. Det giver den bedste afslapning og komfort, mens du står midt i naturen, langt væk fra teknologien, hvilket hovedsageligt er den vigtigste grund til at gå på vandreture.

Forestil dig, hvordan det ville være at bo i dette hus, at ligge i sengen og se stjernerne, og udsigten er kun omgivet af naturen, men også sikker, fordi huset er lavet af fagfolk og giver den bedste sikkerhed på grund af det industrielle stål, der anvendes til konstruere den.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar