Sally Fields Malibu Home

Hvis du hører om navnet på den berømte skuespillerinde Sally Field og hendes Malibu-hus, kan du allerede forestille dig, at det ikke bare er et simpelt hus, der tilhører en berømthed. Og det er faktisk ikke bare et almindeligt hus, foruden bygningen selv er der også andre attraktive ting som parkeringspladser, tennisbane, swimmingpool, kontorlokale og pensionat. Udover det faktum, at ejeren er en berømt person, har huset også andre fordele; for eksempel det faktum at det har udsigt over tunfisk Canyon Park, og at det er en kort køretur fra Stillehavet.

Det er omgivet af et meget smukt landskab, fantastisk udsigt over bakker og bjerge. Interiøret er meget behageligt, de brede glasvinduer og dørene lader det naturlige lys komme ind i huset og vaske alt i varmt lys. Der er både traditionelle og moderne genstande, der bidrager til den generelle atmosfæres skønhed: pejsen, der forener de to tendenser, det store bord med komfortable lænestole i stuen og møblerne i soveværelset.

MoreINSPIRATION
  • Sally Stue Seating af i Mezzo
  • Eksperimentelle lavt energibehov omgivet af marker og enge
  • Havudsigt Moderne i Malibu Colony

Alle disse har en vis charme i deres enkelhed. På den modsatte pol er der køkkenet og et opholdsstue, der findes i alle slags objekter: fra retter, gryder og pander til bøger, malerier, statuer og andre dekorative elementer. Planterne og blomsterne er et stænk af farve, der animerer hele hjemmet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar