Salon Furniture Collection af Lee Broom

På London Design Festival i september 2011 lancerede den prisbelønnede britiske designer Lee Broom sin femte kollektion. Hans dramatiske debut polstring samling kaldes 'Salon' og er inspireret af de kurvige linjer af 1930s polstring.

Den nye samling har bløde silhuetter kontrasteret og accentueret med moderne stud detaljer for et antydning af mode fetishisme. Mens pels er traditionelt brugt i polstring for at skjule elementer i fremstillingsprocessen, har Broom valgt at fokusere på denne detalje og overdrive det, hvilket skaber et moderne moderne udseende, der ekko lignende finish i luksus mode tilbehør og punk rock couture.

'Salon' omfatter en lænestol, spisestue, sofa, fodskammel, trommesæde og puder og fås i en raffineret palette af beiges, grå, sort og hvidt i et udvalg af uld, fløjl og læder.

Broom siger: "Jeg har ønsket at skabe en polstring indsamling i et stykke tid; min erfaring i mode lærte mig betydningen af ​​smuk skræddersyning i design og arbejde med britiske producenter tillod mig at være helt praktisk i designprocessen. Samlingen er blevet levendegjort gennem en kombination af traditionelle teknikker og moderne finish. "

Vi elsker det edgy, punk look, som Broom har lavet med denne samling. Hvad med dig?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar