San Francisco Lejligheder: The Ultimate Renters Guide

Udsigt fra en 100 Van Ness lejlighed i San Francisco's Civic Center kvarter.

Introduktion og nabolag guider af Katie Morell

San Franciscos rullende bakker, udsigt over bugten, strande og kosmopolitiske følelser gør det til et attraktivt sted at bo. De, der ønsker at bo i San Francisco - hjemsted for mere end 700.000 indbyggere - har et bredt udvalg af muligheder, fra historiske viktorianske hjem til ultramoderne høje stigninger.

Byen ved bugten går igennem en sena renæssance, med en række teknologiske centre, der åbner op inden for sine grænser. Disse virksomheder tiltrækker en tilstrømning af beboere, alle søger det bedste, byen har at byde på. Som sådan er der på vej på boliger i forskellige kvarterer.

Vi har brugt mere end 25 timer til at gennemføre omfattende undersøgelser af San Franciscos lejligheder, kvarterer og boliger. Vi kiggede på mere end 75 lejlighedskomplekser i San Francisco-området, kategoriserer dem efter sted og sammenligner dem med en sæt liste over kriterier. Udover grundlæggende oplysninger som år bygget, antal enheder og gennemsnitlige lejepriser, blev vi befoert i lokalsamfundets faciliteter som udendørs rum og fitnessfaciliteter.

Vi drog ind i indretningen og ledte efter funktioner som hårdttræsgulve, rustfrit stål apparater, altaner og andre moderne funktioner. Vi har også lagt stor vægt på Walk Scores og tilgængelighed til deres respektive kvarterer, alt for at træffe sikre beslutninger for at bestemme det bedste af de bedste.

Fra hip Mission District til Fisherman's Wharf med sine imponerende udsigter, udforskede vi otte af de mest populære San Francisco-kvarterer. Uanset din grund til at flytte vest, håber vi, at denne lejlighedsguide hjælper dig med at lede dig til dit næste perfekte hjem.

Kvarterer dækket i denne vejledning til San Francisco Lejligheder:

 • Mission District
 • Civic Center
 • syd Strand
 • SoMa
 • Nob Hill / Lower Nob Hill
 • Mission Bay
 • Western Addition
 • Fisherman's Wharf

Mission District

San Francisco Mission District er kendt som "Mission", en blomstrende, multikulturel hodgepodge af kunstnere, musikere, mode designere, tech stiftere og alle derimellem. Det er dømt som en af ​​byens ældste kvarterer og får sit navn fra Mission San Francisco de Asis (eller simpelthen Mission Dolores), en af ​​en række af syv missioner bygget i 1700'erne langs Californiens kyst.

I dag er området livligt hele tiden på dagen, summende med børn, der leger i Dolores Park og rige venturekapitalister, der bærer hoodies og laver millioner dollar tilbud på deres smartphones.

Det er et af de hotteste steder at bo i San Francisco, og lejlighederne er svære at komme forbi. Lejerne er steget ganske lidt her i løbet af de sidste fem år takket være tilstrømningen af ​​teknologiske penge (tilfældet er: Facebooks Mark Zuckerberg har lige bygget et hus her, og allerede hjemmepriserne er skyrocketing).

Ting at gøre

Besøgende til missionen kan finde ting at gøre på alle tidspunkter af dagen, fra at synge på en karaokebar og gå til en kunstklasse i et galleri for at shoppe på designerbutikker og slappe af i udendørs caféer. (Bemærk: Området kan få lidt sketchy om aftenen, så rejs med en gruppe.)

Nogle sjove restauranter at prøve inkluderer udenlandske biograf, Mission Chinese Food, Lolinda og La Taqueria (for nylig navngivet hjem til verdens bedste burrito). Dem, der har behov for en del detailterapi, kan ikke gå galt med at vandre ned Valencia Street eller Mission Street. Sørg for at stoppe ind i Therapy, Thrift Town og Dog Eared Books.

Transport

At komme til mission er let. Du kan tage Bay Area Rapid Transit (bedre kendt som BART) til 16th Street Mission Station eller 24th Street Mission Station. Flere buslinjer tjener også området, herunder ruter 14, 22, 33, 49, 53, 48, 49 og 67.

Parkering kan være en udfordring, men der er et par partier (Mission & Bartlett Garage er en god en, på 90 Bartlett St.). Hvis du finder en gadeplads, skal du kontrollere tegnene, da du nemt kan få nabbed med en billet til parkering i forbudte tider.

Mission District Lejligheder

Gennemsnitlig 1-værelses udlejning Pris: $3,500

Vara

 • Byggeår: 2013
 • Antal enheder: 202
 • Antal layouter: 41
 • Leje: Fra $ 2.764
 • Højdepunkter: Disse moderne lejligheder er tæt på nabolagets butikker og restauranter, og de er tilgængelige i fire forskellige designerfinisher, alle med rustfrit stål og kvadratisk bordplader. Beboere nyder også fitness-fitness-fitness-faciliteter samt underholdningsrum, der omfatter en udstrakt gårdhave og luksusklubhus.

2175 marked

 • Byggeår: 2014
 • Antal enheder: 88
 • Antal layouter: 23
 • Leje: $ 3.826 - $ 4.748
 • Højdepunkter: Disse LEED-Platinum-certificerede lejligheder er lyse og rummelige. Køkkenerne omfatter fladskinneskab i europæisk stil og murstenplader. Ud over en tagterrasse og opholdsstue, vil beboere snart kunne nyde The Myriad Market, en massiv første etage udvikling, der vil rumme lokale håndværkere, håndværkere og kokke.

38 Dolores

 • Byggeår: 2013
 • Antal enheder: 81
 • Antal layouter: 26
 • Leje: $ 4.375 - $ 8.675
 • Højdepunkter: Bæredygtigt designet, 38 Dolores kombinerer øko-bevidst og high-end levende.Med indretningsafslutninger, herunder vandret kabinet og overdimensionerede dobbeltrudevinduer og fællesskabsfunktioner fra et on-site Whole Foods Market til et rooftop afslapningsrum med en enestående butterfly garden, er denne bygnings engagement i grøn levende er usædvanligt stilfuldt. Det har også tjent det en LEED Gold rating.

Civic Center

Civic Center District er et kulturelt centrum af San Francisco. Inden for blot et par blokke vil gæsterne finde attraktioner som det asiatiske kunstmuseum, SHN Orpheum Theater, San Francisco Opera, San Francisco Symphony, Bill Graham Civic Auditorium og City Hall.

I løbet af dagen vil du for det meste se professionelle summende fra en bygning til den næste på vej til vigtige møder. Civic Center grænser tenderloven, betragtes som det mest nedslidte område af byen, så nogle af det bløder ind. Du vil finde en stor befolkning af hjemløse i dette område, og det er ikke tilrådeligt at gå alene om natten.

Ting at gøre

Du kan finde noget at gøre i Civic Center næsten hver dag og nat. Plænen foran rådhuset er et dejligt sted for en picnic og det hyppige hjem til festivaler, offentlige taler og protester.

På tværs af gaden på UN Plaza er Heart of the City Farmers Market et sjovt sted at hænge ud; den er åben kl. 7 til 5:30 på onsdage og kl. 7 til 5 p.m. Søndage. Bill Graham Auditorium er altid vært for koncerter; kunstnere spænder fra mindre kendte bluegrass bands til store navne som The Killers og Janet Jackson.

Populære restauranter i nabolaget omfatter Jardiniere, O3 Bistro & Lounge og Mela Tandoori Kitchen. Kaffelskere kan ikke gå galt med en kop fra Philz (linjen er altid ventetiden værd).

Transport

Gade parkering er tilgængelig i Civic Center på meterede pletter og i et par underjordiske partier, herunder Civic Center Garage. Offentlig transport er den nemmeste måde at komme til distriktet; BART-stationen Civic Center tager dig lige ind i midten af ​​handlingen. Flere bybuslinjer går gennem området, herunder 47, 49, 38, 19, 7x, 31 og 27.

Civic Center Apartments

Gennemsnitlig 1-værelses udlejning Pris: $3,495

Argenta

 • Byggeår: 2008
 • Antal enheder: 179
 • Antal layouter: 10
 • Leje: $ 3,468 - $ 5,434
 • Højdepunkter: Det dristige europæiske design af Argenta-lejlighedsenheder starter med moderne to-tone kabinet og fortsætter med moderne finish i badeværelserne og lyse accentvægge hele vejen igennem. Vinduerne fra gulv til loft giver mulighed for lyst lys og fantastisk udsigt, og haveterrassen er det perfekte sted at komme væk fra det travle kvarter.

100 van ness

 • Byggeår: 1974 (renoveret 2015)
 • Antal enheder: 418
 • Antal layouter: 16
 • Leje: $ 3.030 - $ 5.325
 • Højdepunkter: Ombygget fra kontorrummet har dette glastårn nogle af de mest utrolige udsigter over San Francisco - fra de overdådige enheder, det massive fitnessrum og især det underholdende underholdningsområde, som har et græsplæne og udendørs køkken 374 meter over byens gader . Enhedens interiør har vinduevægge og 10 fods lofter samt gourmetkøkkener og ahornsbelægning.

Fox Plaza

 • Byggeår: 1966
 • Antal enheder: 443
 • Antal layouter: 3
 • Leje: $ 3.065 - $ 4.470
 • Højdepunkter: Disse bydeler byder på nyindrettede studiolejligheder med 1 og 2 soveværelser og byder byens beboere i hjertet af handlingen med gulv til loft-vinduer, store balkoner og åbne layouter. Alle lejligheder har moderne køkkener og overfladebehandlinger af høj kvalitet. Beboere nyder også et fællesskab klubhus og fitnesscenter samt et posthus og Starbucks.

syd Strand

Beliggende i San Franciscos sydøstlige hjørne, er South Beach et hurtigt skiftende kvarter, der engang huse nedslidte varehuse og i dag sport glitrende højhuse boliger og kontorbygninger. Området er næsten helt omgivet af San Francisco Bay, og udsigt over bugten fra dette område er uden sidestykke.

Flere restauranter og et par butikker går i gaderne, men AT & T Park, hjemsted for San Francisco Giants, er den mest tiltalende attraktion. Specielt på spildage, kommer South Beach til live med familier og fagfolk i alle aldre på vej til at se Major League Baseballs regerende verdensmestere.

Ting at gøre

Gå til AT & T Park (selvom du ikke er en baseball fan, er udsigt over bugten værd at billetprisen) for et Giants spil er den mest populære ting at gøre i South Beach, trailed ved at leje en kajak fra City Kayak og parkere dig selv efter stadion, der ønsker en chance for at fange en flyvebold (dette var især sandsynligt i Barry Bond-årene).

Hvad angår restauranter, kan du ikke forlade South Beach uden at have kaffe eller øl på Red's Java House, et dykkestederne på vandet, der har eksisteret for evigt (på varme dage, tag et sæde udendørs). Fremragende spisemuligheder omfatter Chaya, Paragon og Delancey Street Restaurant.

Transport

Det er ret nemt at finde parkering i South Beach - bare kigge efter åbne partier med plakater, der reklamerer for længe parkeringskort. Når du gør dette, skal du sørge for at betale på forhånd og få en kvittering.

Hvad angår offentlig transit, går Caltrain, en togforbindelse, der forbinder San Francisco med flere byer syd (inklusive hele Silicon Valley), lige ind i kvarteret (den fjerde og King Street stop kommer til at falde i centrum). MUNIs toglinjer N og T går også til området, ligesom busruterne 30, 45, 47, 8, 27 og 10.

South Beach Apartments

Gennemsnitlig 1-værelses udlejning Pris: $3,717

388 Beale

 • Byggeår: 1999
 • Antal enheder: 227
 • Antal layouter: 18
 • Leje: $ 3.752- $ 5.821
 • Højdepunkter: Remodeled interiors i denne South Beach højhus giver mulighed for store moderne køkken med espresso-finish kabinet og spise morgenmad barer, samt brændeovne og hårdttræ gulve i udvalgte enheder. Fælles lokalsamfund omfatter indendørs og udendørs loungeområder, et fitnesscenter og en jacuzzi / tør sauna.

jaspis

 • Byggeår: 2015
 • Antal enheder: 320
 • Antal layouter: 17
 • Leje: $ 3.195 - $ 7.484
 • Højdepunkter: Ultramoderne enheder ved Jasper er både af høj kvalitet og højt på himlen. Kokkens køkkener med dobbelt-tone europæisk kabinet og store øer åbner op til store boligarealer med vinduevægge med udsigt over vand og udsigt. Luksuriøse faciliteter, herunder en biograf, state-of-the-art fitnesscenter og indendørs / udendørs pool, må ikke gå glip af.

Carmel Rincon

 • Byggeår: 1989
 • Antal enheder: 320
 • Antal layouter: 13
 • Leje: $ 3.030 - $ 5.565
 • Højdepunkter: Carmel Rincon ligger kun en blok fra havnefronten og den berømte Embarcadero, og indbygger med nyligt renoverede og velindrettede moderne køkkener, private balkoner og premium-finish. En del af Rincon Center, beboere har også direkte adgang til shopping, restauranter og tjenester.

Løbere op

  • Rincon Green
  • Bayside Village
  • The Paramount
  • South Beach Marina Apartments
  • SoMa Square Apartments
  • Arc Light

SoMa

Hvis du er på udkig efter trendy restauranter, ser du ikke op til SoMa, tech startstationer, samarbejdsområder og boutiquebutikker. En akronym for "syd for Market Street" (San Franciscos hovedgade), SoMa er et meget hip sted at være i disse dage.

Dette er et af de eneste steder i byen, hvor du vil finde loftlignende levende, takket være ombyggede lagerhuse og skinnende høje stigninger. Den demografiske skiller sig mod techfokuserede unge fagfolk med designerbriller. Besøgende med en oprigtig taknemmelse for natteliv og prisvindende mad og vin vil føle sig hjemme her.

Ting at gøre

Spise er det, der skal gøres i SoMa, og du kan ikke gå galt ved at besøge en af ​​følgende restauranter: RN74, Marlowe, Boulevard eller Waterbar. Men at bare fokusere på mad er at savne halvdelen af ​​lokalet i kvarteret.

Slentre på gaderne og find galleriåbninger de fleste aftener i ugen, samt utrolige udstillinger i en række museer i verdensklasse som det moderne jødiske museum, SFMOMA (planlagt at genåbne i begyndelsen af ​​2016 efter et toårigt renoveringsprojekt) Museum for den afrikanske diaspora og børnenes kreativitetsmuseum. Ikke at gå glip af: Martin Luther King Jr. Memorial i Yerba Buena Gardens, især smuk om natten.

Transport

Ligesom South Beach kan du finde steder at parkere i SoMa. Der er et par garager og flere åbne partier, hvor du kan holde din bil til et dagligt gebyr. MUNIs overjordiske tog N og T går langs Embarcadero og vil slippe dig i udkanten af ​​SoMa. Busser er også en nem måde at rejse på; Linjer, der tjener dette område, omfatter 12, 45, 8, 30, 14x, 27 og 45.

SoMa Lejligheder

Gennemsnitlig 1-værelses udlejning Pris: $3,684

NEMA

 • Byggeår: 2014
 • Antal enheder: 754
 • Antal layouter: 47
 • Leje: $ 3.445 - $ 4.937
 • Højdepunkter: Designet for at fremhæve den naturlige elegance i det nordlige Californien landskab, de kølige nuancer af de slanke totonede kabinetter flyder over hårdttræsgulvene til den ekspansive vandudsigt. Det høje liv fortsætter med fællesskabsfunktioner såsom en udvejstil udendørs swimmingpool, en skydeck og fitness-områder, der omfatter et motionscenter og yoga-studie.

1188 Mission på Trinity Place

 • Byggeår: 2009
 • Antal enheder: 440
 • Antal layouter: 2
 • Leje: $ 2.779 - $ 3.010
 • Højdepunkter: 1188 Mission er centralt beliggende i SoMa (det tjener 95 Walk score). Der er en samling af studio- og 1-værelseslejligheder med smarte layouter og moderne finish, herunder sort granit bordplader og højt til loftet. Også på stedet er et fitnesscenter og samfundsunderholdning rum, alle minutter fra San Franciscos fineste spisestue og natteliv.

Soma Residences

 • Byggeår: 2001
 • Antal enheder: 278
 • Antal layouter: 6
 • Leje: $ 2.527 - $ 3.268
 • Højdepunkter: Som levende bolig, der minder om en lejlighed og mere som et hjem, skaber Soma Residences en rummelig bymidteoplevelse midt i byen. Med lofted enheder med masser af lys og moderne finish, er der masser af plads til at sprede sig og slappe af. Lige udenfor døren fremhæver frodige landskabspleje og naturlige materialer dette komplekses engagement i grøn livsstil.

Nob Hill / Lower Nob Hill

Nob Hill er et ikonisk San Francisco-kvarter med historiske rødder, der daterer til Gold Rush-dage. Det var da de velhavende guldbaroner og berømtheder ville hoppe over byens kabelbaner til toppen af ​​"bakken" og tilbringe eftermiddagen i barer, caféer og high-end hoteller. Meget lidt har ændret sig siden da; Nob Hill er stadig en adresse for dem med midler (herunder nogle berømte personer).

Området er måske mest kendt som hjemsted for The Fairmont Hotel, Intercontinental Mark Hopkins Hotel og Huntington Square Park (alt i samme blok). Walking rundt, vil du bemærke etablerede familier spadseretur med deres smukt plejede hunde, samt nogle unge fagfolk.

Nedre Nob Hill er et distrikt lige syd for Nob Hill, der tilbyder en række butikker og sjove restauranter. At være tættere på mørbrad, er der noget spild af kriminalitet, så det er ikke tilrådeligt at gå alene om natten.Men i løbet af dagen er caféerne travle.

Ting at gøre

Gå tilbage i tiden ved Mark Hopkins ved at tage elevatoren til øverste etage og nyde en drink på Top of the Mark, en bar - som regel med flygelakompagnement - der tilbyder 360 graders udsigt over byen (bedst om aftenen) . Afslut din aften med en mere afslappet oplevelse på Tonga Room, en polynesisk-tema restaurant / bar i The Fairmont; bemærk bandet anbragt på en båd i en pool.

Andre Nob Hill attraktioner omfatter Cable Car Museum og Grace Cathedral, som byder alle velkommen og endda tilbyder en donation-only yoga klasse hver tirsdag aften. Nede i Nedre Nob Hill, sørg for at tjekke lækker mad hos Sons & Daughters, 398 Brasserie og BDK Restaurant & Bar.

Transport

San Franciscos kabelbanelinjer tjener Nob Hill, så hop på Powell / Hyde, Powell / Mason eller California linjerne for en udendørs tur gennem byen ved bugten (en engangspas koster $ 13). Flere buslinjer løber gennem begge kvarterer, herunder 10, 12, 1, 19, 38, 2, 3 og 45.

Nob Hill / Lower Nob Hill Apartments

Gennemsnitlig 1-værelses udlejning Pris: $3,200

Etta

 • Byggeår: 2013
 • Antal enheder: 107
 • Antal layouter: 20
 • Leje: $ 3.484 - $ 7.274
 • Højdepunkter: Disse LEED-Gold-certificerede lejligheder er smagfuldt designet med europæisk flair, der er tydelige i de slanke horisontale træskabe og rene, hvide bordplader og fliser. Taget er en have oase midt i byen, med smukke landskabspleje blandt rigelige underholdning og afslapning plads for beboere.

Tower 737

 • Byggeår: 1989
 • Antal enheder: 248
 • Antal layouter: 6
 • Leje: $ 3.054 - $ 4.116
 • Højdepunkter: Denne unikke bygning er blevet renoveret for at fremhæve originale detaljer som klassiske bugtruder, med nye funktioner, herunder moderne køkkener og store skabe. Beboere kan også nyde fitnessfaciliteter samt indendørs og udendørs opholdsstue. Tower 737 har 99 gåturer, og ligger kun få skridt fra Post Streets bedste detail-, spisestue- og underholdningsmuligheder.

AVA Nob Hill

 • Byggeår: 1990
 • Antal enheder: 185
 • Antal layouter: 12
 • Leje: $ 3.090 - $ 4.615
 • Højdepunkter: Disse hip lejligheder har sjove accenter; fra tavlen accent vægge i enheder til "lava varme" på udendørs dæk plads, AVA Nob Hill er et spændende sted at ringe hjem. Andre fællesskabsfunktioner her inkluderer et fitnesscenter, grillplads og masser af sociale arrangementer i kalenderen.

Løbere op

  • Nob Hill Place
  • Pinnacle på Nob Hill
  • Terrasserne

Mission Bay

Mission Bay er et hurtigt skiftende kvarter lige syd for AT & T Park, lige ved San Francisco Bay. Mens området længe har været kendt for sine spredte parkeringspladser og varehuse, er det i dag sandsynligt, at du vil se stigende højhuse med moderne lofts og condos. Den demografiske skævhed mod unge fagfolk her.

I februar hilste distriktet åbningen af ​​$ 1,5 milliarder UCSF Medical Center. Denne state-of-the-art facilitet er tegning snesevis flere bygninger og spurring åbningen af ​​flere attraktioner, butikker og swanky restauranter.

Ting at gøre

Mission Bay er stort set bolig, selv om det kan ændre sig i betragtning af det nye hospital. Området opvarmer med skarer omkring baseballkampdage. På en gennemsnitlig aften kan du dog finde fremragende mad på Tsunami Sushi, Stem Kitchen & Garden og Oda.

Transport

Parkering i Mission Bay er simpel i garager og på gaden (pas på gadenrengøringstimer). At komme her er også et stykke kage. Prøv MUNI T-Third Street-linjen; det stopper ved UCSF Medical Center. Flere buslinjer går også til området; Prøv 14x, 8Bx, 55, 22, 48 og 10.

Mission Bay Lejligheder

Gennemsnitlig 1-værelses udlejning Pris: $3,870

Azure

 • Byggeår: 2015
 • Antal enheder: 273
 • Antal layouter: 25
 • Leje: $ 3.650 - $ 6.050
 • Højdepunkter: På Azur nyder beboerne livet i hjertet af byen med adgang til ekspansivt grønt rum, herunder lokale parker i det altid aktive Mission Bay District samt ejendommens to udendørs gårde. Der er også en vaskerum og 24-timers fitness til rådighed. Enheder i disse splinterny lejligheder har all-white gourmetkøkkener og overdimensionerede vinduer.

Channel Mission Bay

 • Byggeår: 2013
 • Antal enheder: 315
 • Antal layouter: 14
 • Leje: $ 3.288 - $ 6.803
 • Højdepunkter: Channel Mission Bay er designet for at opnå den ultimative stil og æstetik i downtown luksus. Det ser ud som et femstjernet hotel med moderne gourmetkøkkener, hårdttræsgulv og spa-inspirerede bade. Faciliteterne skuffer heller ikke fra sine tre niveauer af fitnessfaciliteter til en udendørs terrasse med en stor swimmingpool.

Strata på Mission Bay

 • Byggeår: 2009
 • Antal enheder: 192
 • Antal layouter: 8
 • Leje: $ 3,449 - $ 5,045
 • Højdepunkter: Strata er blot en blok fra Mission Bay og et par mere fra AT & T Park, et godt hjemsted for både arbejde og leg. Elegant indretning omfatter granit bordplader, højt til loftet og split-level enheder, mens bygningen har fitnessfaciliteter, brandkasser, en biograf og concierge service.

Løbere op

  • Edgewater
  • Avalon på Mission Bay
  • Venue
  • Bennett Lofts Soma & Potrero
  • 77 Bluxome Apartments

Western Addition

Den vestlige Addition er et kvarter i arbejderklasse, der tiltrækker en lang række etniske grupper og personer med forskellig økonomisk baggrund.Foretrukket en slum i slutningen af ​​1940'erne, er distriktet noget vokset ud af det stigma og har i dag lommer af hip restauranter og natteliv.

Inden for det større Western Addition-kvarter kan du besøge Japantown og NoPa (nord for Panhandle), begge dejlige områder at gå rundt. Familier og unge voksne kan findes i dette område takket være moderate huslejer og dens centrale beliggenhed.

Ting at gøre

Tjek live musik på steder som The Fillmore; Et par blokke mod øst kan du finde en overflod af karaoke barer i Japantown (Legeplads er en lokal favorit). Alamo Square er et sjovt sted at tilbringe en eftermiddag, og du kan føle dig nostalgisk til Full House reruns ved at se rækken af ​​historiske huse med byen i baggrunden (kendt som Painted Ladies).

Restauranter af note i den vestlige tilføjelse omfatter Nopa, State Bird Provisions (ring måneder i forvejen for en reservation) og Little Star Pizza.

Transport

Parkering er svært i dette område, så det er bedst at tage en bus eller kabine. Buslinjer, der tjener den vestlige tilføjelse, omfatter 22, 24, 31, 5, 2 og 3.

Western Addition Lejligheder

Gennemsnitlig 1-værelses udlejning Pris: $3,392

2000 Post

 • Byggeår: 1986
 • Antal enheder: 304
 • Antal layouter: 17
 • Leje: $ 2.909 - $ 4.500
 • Højdepunkter: Disse lejligheder blev renoveret i september 2015 og ligger i nærheden af ​​det historiske Fillmore-distrikt. Lejlighederne bliver renoveret med moderne køkkener og store skabe, og bygningen får et nyt fitnessrum og pooldæk / spa-område.

Fillmore Center

 • Byggeår: 1983
 • Antal enheder: 1.114
 • Antal layouter: 6
 • Leje: $ 3.052- $ 4.296
 • Højdepunkter: The Fillmore Center ligger i en pulserende blok i Western Addition-området, og er et kvarterikon, med en frodig anlagt plaza og statelig arkitektur. Enheder spænder fra studios til tre soveværelser er både rummelige og komfortable; Fællesskabsfunktioner omfatter et fitnesscenter, hundepark og transport til finansdistriktet.

Carillon Tower

 • Byggeår: 1964
 • Antal enheder: 102
 • Antal layouter: 6
 • Leje: $ 3.100 - $ 5.500
 • Højdepunkter: Siddende oven på Cathedral Hill, Carillon Tower wows med store balkoner på hver enhed, der skaber lyse og visevenlige interiører. Beboere nyder også fællesskabsfunktioner, herunder en stor indendørs saltvands pool og spa samt et fitnesscenter og hundepark.

Fisherman's Wharf

Fisherman's Wharf er et af de mest besøgte områder i San Francisco, der byder på mere end 12 millioner mennesker om året. Udsigt over Golden Gate Bridge, Marin Headlands og Alcatraz er utrolige her, og der er masser af muligheder for at tage bådture til et nærmere kig.

På gaderne finder du en række souvenirbutikker og street performers. Lejer er over-the-top dyrt i dette distrikt (nogle beboere bliver væk på grund af folkemængderne), men du kan finde lejligheder i højhuse, der overser bugten.

Ting at gøre

Et besøg på Alcatraz er en af ​​de bedste ting at gøre, mens du besøger San Francisco; Sørg for at bestille din billet mindst to uger i forvejen. Spadsere langs Pier 39 og bølge ved sælerne strandet på bådbuer, så få lidt is på Ghirardelli Square og bland med kunstnere, der sælger deres varer på gaden.

Mens du kan tage en solnedgangsbåd tur ombord på en dyr yacht, er det tilrådeligt at gå langs vandet omkring 5:30 p.m. og snag en billet til en aften flyde om bord på en pensioneret fiskerbåd (billetter er normalt omkring $ 25 per person). Medbring din egen vin og snuggle under tæpper fra besætningen.

Irsk kaffe blev oprettet i San Francisco; smag den rigtige ting på The Buena Vista. Så få aftensmad på Gary Danko (forhåndsreservationer og påkrævet) eller Scoma's (fremragende fisk og skaldyr).

Transport

Parkering kan findes i dette distrikt, men det er bedst at vælge en garage eller betalt sted. MUNI'S F Line samt Powell / Hyde og Powell / Mason svævebaner tjener Fisherman's Wharf. Busser, der hyppigt kvarteret omfatter 30, 30x, 22, 28, 49, 43, 19 og 47.

Fisherman's Wharf Apartments

Gennemsnitlig 1-værelses udlejning Pris: $2,763

Northpoint Apartments

 • Byggeår: 1968
 • Antal enheder: 515
 • Antal layouter: 3
 • Leje: $ 3.020 - $ 4.600
 • Højdepunkter: Disse veludstyrede lejligheder er centralt beliggende mellem Pier 39 og det travle Northpoint Shopping Centre. Herudover er der moderne træskabe med designerfinisher. Den store pool i centrum gården er en oase i byen, med landskabspleje omkring svømning og underholdende områder.

NorthPoint Vistas

 • Byggeår: 1968 (renoveret 1989)
 • Antal enheder: 72
 • Antal layout: 4
 • Leje: Ring for prisfastsættelse
 • Højdepunkter: Med øjeblikkelig adgang til skabernes bekvemmeligheder på NorthPoint Shopping Center er beliggenheden bare toppen af ​​isbjerget på NorthPoint Vistas. Denne historiske bygning har 14 fods lofter, trægulv af hårdttræ og generøst lys fra de mange vinduer gennem sine enheder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar