San Vicente House i Californien Tilpasset til en kompleks moderne livsstil

San Vicente House i Californien var specielt planlagt til en familie med tre unge piger. At adskille beboelsesrummet fra støj fra en travl tilstødende gade var en af ​​projektets hovedudfordringer. Arkitekterne på McClean Design indledt en dristig tilgang: "Drevbanen er screenet fra gaden ved høje porte og høje anlagte elementer. Dette område forbinder til en gårdsplads gennem en buet glasskærm designet til at lade lyset passere igennem, men skjold fra biler og støj. Gården indeholder et vandfald og en infinity edge pool, som begge bidrager til at indgyde en følelse af ro mens du nærmer dig huset. Vores håb er, når du kommer ind i to-etagers entre, du har forladt resten af ​​verden bagved.

Nogle af højdepunkterne i San Vicente House omfatter en generøst stor baghave med swimmingpool og gæstehus, fem soveværelser, kunstværelse og fitnesscenter. Hvert interiør ser ud til at afsløre en smule glamour og luksus, men alt bliver holdt smagfuldt enkelt. Hvordan vil du kommentere designmetoden til dette moderne familiehjem i Californien?

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar