Sanctuary House i Cape Town af SAOTA

Arkitekter fra SAOTA har gjort et fantastisk arbejde på et smukt moderne hus i Cape Town, Sydafrika. Webstedet blev købt af en klient, der elskede det oprindelige Design Concept, der blev lavet til den tidligere ejer, og ønskede at fortsætte som planlagt.

Beliggende på en 874,7sqm plot dette fantastiske hus har meget at tilbyde begynder med den dramatiske skrånende site og betagende udsigt. Huset har 5 etager, der forbinder til tilstødende naturgrund eller hævede platforme. Desuden er det kun 2 storys over Nettleton Road.

Alt var designet til at blande sig med de omkringliggende dele af stedet, især anden sal. Her rummer de primære boligarealer to generøse stuer, et åbent køkken og en spisestue. På grund af de store gulv til loft vinduer åbner alle værelser ud til terrasser eller haverum og også nyder godt af naturligt lys.

MoreINSPIRATION
  • Et fantastisk moderne hus i Cape Town ved SAOTA
  • The Nettleton 199 Beach Living House i Cape Town
  • Moderne BC House i Monterrey

Desuden er alle etager forbundet med en åben trappe og elevator kerne med et smukt tagvindue. På første sal er der en kælder, poolbord, en kunstsamling, bar og åbent medierum. Det næste halvdel rummer personalekvarteret og planteværelset. Det tredje og fjerde etage rummer en-suite-soveværelserne, en tredobbelt garage, en undersøgelse og entré på gadeniveau.

Dette forbløffende moderne hus er en førsteklasses ejendom, der er kendetegnet og en gang i livet mulighed. Med fantastisk udsigt og moderne møbler er dette hus et fristed at trække sig tilbage til.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar