Julemanden Dessertplader til julebordet

Det er december og overalt du ser, kan du se det smilende ansigt af julemanden. Han er næsten overalt, du går: i vinduerne i butikker, på supermarkedernes hylder som chokolade, på bygningsmuren klatrer dem eller endda i dit køkken i form af et krus, en plade eller noget som dette.

Børn er dem der venter på julemanden utålmodigt. De forsøger at vise ham, hvor godt de var i år, så han ikke kan glemme deres ønsker til denne jul og bringe dem den gave, de forventer. Julemanden er julens centrumfigur, og det er grunden til, at hans ansigt ser ud til at komme på næsten alle steder. Hans smarte og smilende ansigt gør alt mere behageligt og indbydende.

MoreINSPIRATION
  • Bistro de Paris Dessertplader
  • Vintage ætset glas dessertplader
  • Cute Kitchen Craft Jolly Santa Salt og Pepper Set

Måske vises de samme effekter, når du bruger disse dejlige Santa Dessertplader. De er et sæt på fire og for 33,23 euro bliver de tilgængelige for dig. Deres dejlige design er færdiggjort af, at de er håndlavet af stentøj med en håndmalet og glaseret finish. Materialet de er lavet af giver dig mulighed for at bruge dem i en mikrobølgeovn og være sikker i en opvaskemaskine også. Nu har du mulighed for at omdanne dit dessert øjeblik til en mere behagelig og attraktiv en med disse festlige dessertplader!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar