Spar penge og energi med disse 5 tips

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Sikker på, vi vil alle gerne gøre vores del og hjælpe vores planet til at blive sund. Måske har du plantet et træ eller skåret plastrør. Kudos! Men med livet så travlt som det er, kan det være svært at finde den ekstra tid og energi til at gå grøn. Nogle gange har vi brug for lidt ekstra motivation. Derfor har vi sprængt fem tip, der giver dig to-til-en fordele. De hjælper dig med at spare penge og energi.

Hvert af disse tips kræver en time eller mindre manuelt arbejde (og de fleste tager kun et par minutter). Plus, de er alle ekstremt billige investeringer, der vil tilbyde dig langsigtede besparelser. Hvad stopper dig fra at beskytte din lommebog og planeten?

Træk din vinduesbeklædning til energibesparelser hele året rundt. Billede: Bymiljøer

Dække til

Varmebølgerne i sommer lærte os alle en ting eller to om det arbejde, der kræves for at holde vores hjem til en behagelig temperatur. Du kan sprænge dit klimaanlæg eller fylde på plug-in fans - eller du kan lukke dine vinduesbeklædning. Det virker simpelt, men at holde blinds trukket kan reducere dit hjems varmegevinster med 33 procent.

At holde solen væk er en ikke-brainer om sommeren, men glem ikke om dine gardiner om vinteren. At holde dem lukkede hjælper dit hjem med at holde på 10 procent mere varme.

LED-belysning er langt mere effektiv - og længerevarende - end glødepærer. Billede: Roundhouse Design

Vælg LED

Vidste du, at 90 procent af den energi, som en glødelampe bruger, gives ud som varme? En LED-pære bruger omkring 75 procent mindre energi, og den varer også så meget som 25 gange længere. Det er meget mindre tid at klatre op ad stiger for at bytte ud en brændt pære! Hvis du udskifter 15 glødelamper i dit hus, kan du spare omkring 50 dollars om året.

Vær opmærksom på, at LED-lyset er meget køligere end glødelamper på flere måder end en. Lyset selv er mere blåt end gult. Hvis du ikke kan lide den sterile følelse af køligere lys, skal du kigge efter LED-pærer, der er specielt mærket med "varme" på emballagen. Og for lamper, vil du måske udskifte lampeskærmen for at afbalancere kølerlyset.

Brug din termostat og vandvarmer til at padde din lommebog. Billede: Nest

Ring i din termostat

Ønsker du at spare penge og energi med en ændring, der vil koste dig $ 0? Vi har en nem en til dig.

At dreje kun to opkald i dit hus kan virkelig vise dine besparelser. Start med din termostat. Om sommeren skal du holde din temperatur over 78 grader F. Hver grad du går over 78 kan spare dig næsten 10 procent. Om vinteren går du modsat retning, forbliver 68 grader F eller derunder. Det kan føles som et ubehageligt spring, hvis en af ​​disse sæsonmæssige temperaturer er en dramatisk forskel fra din nuværende præference. For at gøre det nemmere skal du justere temperaturen med kun en grad pr. Dag.

Stop ikke med din termostat. Slå din vandvarmer ned for nogle anstændige besparelserog en lavere sandsynlighed for at skælde dig selv mens du laver opvasken. De fleste boliger har deres vandvarmere sat til 140 grader F, men behøver kun vand op til 120 grader F. Drej dine 20 grader og se besparelser på op til 20 procent. Du kan finde mere information om optimale vandvarmer temperaturer på energy.gov.

Low-flow fixtures reducere din vandforbrug. Billede: Axis Mundi

Gå lavt flow

ØPA vurderer, at amerikanerne bruger omkring 500 dollars om året på deres husholdningsvand. Spar penge og energi ved at installere lavstrømsteknologi derhjemme. For den nemmeste bytte skal du udskifte din brusehoved. Du kan øjeblikkeligt gå fra at bruge fem liter vand pr. Minut til kun to. Lav-flow toiletter og vandhaner er også tilgængelige. At foretage disse ændringer kan hjælpe dig med at spare 20.000 gallon hvert år.

Rengør dine luftfiltre til en mere effektiv HVAC. Billede: Aaditya HVAC Solutions

Gratis dit filter

Energy Star rapporterer, at den gennemsnitlige amerikanske husstand bruger omkring $ 2.000 om året på forsyningsselskaber, og næsten halvdelen går kun til opvarmning og afkøling af hjemmet. Lad ikke dit HVAC-system arbejde hårdere end nødvendigt; tilstoppede luftfiltre skubber det i ekstra arbejde, hvilket kan koste dig stort. Tænk over det: Hvor meget lettere er det at trække vejret normalt mod at trække vejret med lommetørklædet over munden? Skift dine luftfiltre hver tredje måned for at sikre, at du får optimal effektivitet fra din HVAC.

Disse er blot nogle få måder at komme i gang. Har du nogle tips til at spare penge og energi? Lad os vide i kommentarerne!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar