Gem værdifuldt plads i dit badeværelse ved hjælp af brusekaddier

Vi er konstant bekymrede for rummet, for det meste fordi vi har masser af lagerbehov. Det er derfor, vi konstant kommer op med nye og innovative ideer til at spare plads som multifunktionelle møbler, indbyggede lagringsenheder, modulære systemer mv. På badeværelset er det dog ikke så nemt at spare plads, fordi de inventar og elementer, du har brug for Inkluderer er mere eller mindre ens for alle.

Hvad du kan gøre, er imidlertid at udnytte det rum, som normalt forbliver ubrugt og omdanne det til et praktisk opbevaringsområde. Brusekaddier giver dig mulighed for at gøre det, og de giver masser af muligheder. Uanset om du har et lille eller stort badeværelse, er et brusebad caddy et nødvendigt element. Den kan placeres overalt, og det kan endda være en indbygget funktion af badeværelset. Lad os se nogle eksempler og udforske nogle muligheder.

Traditionelle shower caddies.

For at spare plads på badeværelset kan du vælge et badekar / brusebad, hvor du medtager begge dele. Og mens du laver det, skal du tilføje et brusebadcaddy til alle dine badeværelsesgods, såsom shampoo, shower gel osv. Et, som kan placeres oven på karret, ville være meget praktisk. Denne har for eksempel flere rum og optager ikke ekstra plads.

En separat bruseniche har også en caddy. Det er en meget praktisk tilføjelse, og den kan placeres i området modsat brusebadet, så vandet ikke når de genstande, der er opbevaret der. Det kan være noget så enkelt som en hylde monteret på væggen i en behagelig højde fra gulvet.

Et hjørnebruser caddy er en af ​​de mest praktiske typer. Det giver dig mulighed for at spare masser af plads, da området i hjørnet er ubrugt alligevel, og det har normalt flere niveauer og rum, hvor du kan organisere alle dine ting. Denne ene, for eksempel, blev valgt til også at matche armaturerne.

Her har vi en meget simpel brusercaddy monteret på væggen inde i bruseren. Det er næsten usynligt, og det har en slank metalstruktur med flere niveauer til nem organisering af forsyninger og genstande, der skal opbevares der. Faktisk kan du se, at der faktisk er to shower caddies, en på hver side af glas separatoren.

Selvom der ofte monteres brusekaddier på væggen, hvis du ikke vil gøre det, kan du også placere det på den nederste del af væggen. Denne brusebad caddy har et design, struktur og farve, der matcher badeværelsesindretningen, og det er faktisk ret rummeligt og vidunderligt til at organisere alt efter brug.

MoreINSPIRATION
  • 6 utraditionelle shower caddies, legende design til unikke decors
  • Boeing Shower Caddy
  • Sådan laver du brusebadnicher til dig i badeværelset

Dette er en anden type hjørnebruser caddy, som i dette tilfælde var meget velvalgt. Rummet er langt og smalt, så der var ikke meget plads til at blive sagsøgt for opbevaring. Den slanke og enkle shower caddy går i hjørnet og indtager således et rum, der ikke var brugt, og det var ikke nødvendigt for noget andet.

Dette er et vintage badeværelse af små dimensioner og med enkle og praktiske opbevaringssystemer. Pigen er for eksempel fantastisk til at hænge tøj og håndklæder og endda til et brusebad caddy med et genialt hængende system. Den har en indbygget håndklædestang og et rum på den nederste del.

Indbyggede shower caddies

En mere moderne udgave af et brusebad caddy er et indbygget opbevaringsrum, der ikke kun rummer plads, der kunne sagsøges for noget andet, men faktisk sparer plads ved at blive indbygget i væggen. Her er et par eksempler.

Denne bruseniche har to indbyggede rum, der er placeret behageligt i armhøjde og foran brugeren. De kan være en hans og hendes lageropløsning, og de er et moderne og praktisk alternativ. Den lille mosaik matcher den linje, der rammer bruserenheden.

Denne indbyggede shower caddy har to rum af lige dimensioner og er indrammet i det materiale, der bruges til accentstrimlen fra væggen. På den måde ser det ud som en naturlig del af væggen og integrerer perfekt ind i badeværelset.

I dette stilfulde badeværelse har de indbyggede shower caddies forskellige geometriske former for at matche vinduet og for at fortsætte det minimalistiske udseende, der anvendes til indretningen. Farvekombinationen er meget smuk og accentvæggen er flot.

Dette er et andet eksempel på en praktisk og moderne opbevaringsløsning til badeværelset. Vi har to lineære opbevaringsrum designet vertikalt, hvoraf den ene er inde i bruseren og tjener som en brusercaddy udskiftning. De flere rum gør det nemmere at organisere alle genstande og placere i behagelige højder.

Normalt, en indbygget brusebad caddy matcher en del af badeværelset. I dette tilfælde matcher det gulvet i bruserenheden. Den har to små hylder placeret asymmetrisk og i forskellige højder, og dette skaber en række variable rum til alle slags elementer af alle dimensioner.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar