Skandinavisk duplex indretning i Madrid

Hvis det ikke var for titlen, er jeg sikker på, at du aldrig ville have gættet, at denne bolig var beliggende i Madrid. Den indvendige indretning svarer mere til dem, der findes i Sverige, og den har en skandinavisk følelse. Men endnu en gang er det et eksempel, der viser os, at placeringen er irrelevant, og at du kan genskabe dine yndlings decors overalt i verden.

Billederne her er taget i et duplex i Madrid. Det er et lille sted, og det måler kun 100 kvadratmeter. Ikke desto mindre er det et luftigt og lyst hjem. Det er fyldt med klassiske møbler stykker med design inspireret fra 50'erne og 60'erne. Det er den midterste århundredes moderne klassiske stil, som nogle mennesker taler om. Denne særlige stil er også karakteriseret ved, at du kan finde alle de store navne som Eames, Eero Saarinen, Arne Jacobsen, Poul Henningsen, Hans J. Wegner, Finn Juhl, Oul Kjærholm, Verner Panton, Mies van der Rohe, Le Corbusier osv. Det er ligesom de alle har besluttet at have et møde der.

MoreINSPIRATION
  • Duplex indretning med velkendt skandinavisk stil
  • Utrolig Duplex lejlighed i Central Madrid
  • Hyggelig lille lejlighed i Madrid med en ungdommelig og elegant interiør

Og hvad sker der, når du har så mange gode navne i dit hjem? Du får en stilfuld interiørindretning. Sagen om denne type interiører er, at du ikke rigtig kan sige noget dårligt om noget derinde, fordi hvert lille element var designet af et stort navn. {Fundet på VårtnyaHem}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar