15 stuer til at hjælpe dig med at skanne skandinavisk design

Det er ikke nyt eller særligt sindet blæser, men begrebet skandinavisk design har stadig nogle vidunder og friskhed, når du kommer over det. Der er kun noget om et tydeligt skandinavisk rum, der er så tiltalende. Måske er det den klassiske neutrale farvehistorie. Måske er det manglen på rod. Uanset hvad der foregår, går det ikke skandinavisk design nogenlunde snart. Hvis du tænker, at du gerne vil tilføje noget af den skandinaviske magi til dit hjem, er stuen det bedste sted at begynde. Kig på disse 15 stuer for at hjælpe dig med at mestre det skandinaviske design og skabe et hyggeligt, komfortabelt rum til din familie at samle i slutningen af ​​dagen.

Når du opretter et skandinavisk inspireret rum, er det bedste sted at starte, at rydde rummet af alt og hvad. Vægge, møbler, indretning, tage alt ud og derefter afgøre, hvad der er absolut nødvendigt at bringe tilbage. Normalt er det en sofa og stole.

Mens mange af de andre farver i rummet er lyse grå og nuancer af hvidt, er scandinavian design ikke bange for lidt sort. Start med et lille stykke som en puff eller et sidebord og udvide derfra baseret på dit komfortniveau og dit ønskede udseende.

En ting vi elsker om skandinavisk design er den ubesværede blanding af stilarter. Så længe du forbliver i et neutralt farveskema, kan du bruge mange af boho-stykkerne fra din gamle lejlighed og landets tæppe, du har øje på alle sammen uden at miste den skandinaviske effekt.

På samme måde giver skandinavisk indretning enhver mulighed for det moderne stykke, du lurer efter. Det interessante sofabord eller sidestol vil passe perfekt mod dine grays og popping sorte og gøre dit rum føles helt nyt.

Pet ejere og børnepastere glæder sig over! En ordentlig skandinavisk stue rummer normalt et fladt vævet tæppe, hvis det har en tæppe overhovedet. At være den holdbare og nemme pleje mulighed, vil du ikke kunne sige nej til dette skandinaviske element.

Glem ikke dine pøffer. Uanset hvilket scandinavian rum du kigger på, kan du normalt finde mindst en puff i rummet. De tjener som siddepladser, overfladeplads og indretning alt sammen, så gå i skødet i dine yndlingsfarver.

Har du haft opmærksomhed på dine belysningsmuligheder i det seneste? Du vil ikke finde standard loft fan i en scandinavian stue. Designet trives med interessant belysning, det være sig en kunstnerisk vedhængslampe eller en pejs eller endda grupperinger af stearinlys omkring rummet.

MoreINSPIRATION
  • 10 tips til den bedste skandinaviske stueindretning
  • 14 Smukke skandinaviske stuer klædt til jul
  • Komfortable sofaer til elegante stuer og stue design ideer

Ikke alle skandinaviske stuer har barre vægge. Mange omfatter sprudlende gallerier og stort kunstværk. Men hvad end du vælger, vil du gerne beholde tingene sort og hvidt i stedet for at introducere hele regnbuen. Det er blødere på øjnene og i rummet.

Måske har du boet i et neutralt opholdsstue, og du er i humør for en forandring. I stedet for at gå farve skør, start lille med et nyt sæt kaste pude. Pastell nuancer vil bedst komplimentere dine grays og derefter indsætte en pop gul for interesse.

Selvfølgelig, hvis du forsøger at holde stuen ser lys og familievenlig, vil du overveje at tilføje nogle farver permanent. Vælg nogle indretningstykker som flasker og bookends, der vil tage lidt af dekorationsrum og bidrage til den lysstyrke, du ledte efter.

Tilføjelse af farve er lige blevet nemmere, når du bemærker, at nogle skandinaviske inspirerede værelser viser nogle smukke sætningsplanter. Fyld det tomme hjørne med den største bregne, du kan finde, og du vil finde dig selv at stirre på det rum mere end de andre.

Når du er færdig med at beslutte dig for dit farveskema, skal du ikke glemme at tænke på dine teksturer. Skandinavisk design præmierer sine blandinger af strik og pelse og væv. Så før du vælger et kaste pude eller tæppe, så tag de beslutninger med, hvordan de vil føle sig mod din hud.

Du har måske allerede bemærket et fremherskende element i alle disse dejlige skandinaviske stuer. Konsistensen af ​​hvide gardiner. Hvis vinduerne har gardiner overhovedet, er de enkle og hvide, så det er muligt at lade det være i helt naturligt lys. Det får plads til at føle sig så frisk og ryddet på en så nem måde.

Mange rejsende bliver samlere af ting. Hvis det beskriver dig, vil du være glad for at vide, at mange skandinaviske inspirerede værelser har masser af hyldeplads. Du har sikkert allerede curating dine skatte, så giv dig selv fornøjelsen at vise dem til indretning og samtale stykker.

Når din stue fremhæver en bestemt funktion, vil du også fremhæve det. Uanset om det er det udsmykkede trimværk eller hjørneovnen, planlæg din stue omkring disse stykker, fordi disse er de ting, der giver din plads personlighed til sidst.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar