Skolebus omdannet til et funktionelt og mobilt hjem

Kreative sind forsøger altid at komme med nye og geniale ideer til levende rum. De kommer op med projekter som omdannelse af kirker og fabrikker til boliger samt mere usædvanlige strukturer som både eller busser. I dag fandt vi denne meget interessante skolebus, som kan se ud som en regelmæssig bus udefra, men det er faktisk et hjem.

Designet af Meet Hank, en arkitektstudent, er bussen hjem ikke fuldt ud beboelig endnu, men det er på rette spor. Dette er en 225 kvadratmeter hjemme inde i en skolebus. Selv om rummet er begrænset og layoutet er forudbestemt, er der stadig mange variabler. Som du kan se, er der masser af levende og lagerplads indeni.

Møblerne til projektet er enkle og lavet af træ. Gulvet er lavet af genvundet gymgulv og en sammenhængende indretning er allerede begyndt at være synlig. Som du kan se, er der masser af lys inde i bussen. Det er fordi ingen af ​​bygningerne eller møblerne er bygget over vindueslinjen.

MoreINSPIRATION
  • Tilbage til skolen: 10 enkle og funktionelle skriveborde til en vellykket start
  • Vintage skole skrivebord til en inspirerende oplevelse derhjemme
  • Sjov og funktionel teenage arbejdsstation makeover

Selvom vinduet ikke giver meget privatliv, er de afgørende for det samlede resultat, fordi de lader lys komme ind og skabe en mere åben fornemmelse. For at løse problemet, byggede arkitekten translucent isoleringspaneler i væggene. De kan hæves med magneter og tilbyde privatliv og isolering, samtidig med at de tilbyder lys og udsigt. Bussen har også to ovenlys.

Da der ikke var meget plads til at arbejde med i første omgang, måtte arkitekten være geniale når det drejede sig om at skabe opbevaring, så han integrerede lagerrum under sæder og på andre kloge områder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar