Scraplights: Ansvarligt Reimagining Pappeskrin

Scraplights: Ansvarligt Reimagining Pappeskrin
Scraplights: Ansvarligt Reimagining Pappeskrin
Anonim

Scraplights by Graypants er en samling af miljømæssigt og socialt ansvarlig belysning. Fremstillet af savnet karton og giftfri klæbemiddel, Scraplights er præcisionsskåret med en laser og derefter samlet manuelt. Hvert lys er helt unikt, da den håndlavede proces medfører små variationer i farve og korrugeringsmønster.

Ved at skabe disse lys, Seth og Jon, masterminds bag Graypants, ånde nyt liv i kasserede affaldsmaterialer og gøre dem til smukke lysinstallationer, der spiller med lys og skygge med dramatiske effekter. På trods af at de er lavet af pap, er lysene ret robuste, men de er ikke designet til at blive brugt i fugtige områder eller udendørs af åbenbare grunde. Alle lamper behandles også med ugiftige brandhæmmende midler for at mindske risikoen for brand.

Hvad der også er godt om Forgypninger er den etiske produktion af deres lys. Alt karton er lokalt indkøbt, og duoen arbejder med sociale værker programmer i Holland for at ansætte arbejdstagere i deres faciliteter. Så personer med handicap er i stand til at lære om genbrug, samtidig med at man udvikler en færdighed, der arbejder med deres hænder.

Hvis du er fascineret af disse vidunderlige kreationer og ønsker at vide mere om de store sind bag Graypants, foreslår jeg, at du ser denne korte video introduktion til deres studie, som de har produceret. God fornøjelse!

Populært emne.