Space-Savvy Seating Ideer til at genoprette små rum med

Små rum rejser mange problemer, og en af ​​de største udfordringer er at finde den rigtige form for plads til disse værelser. Men ethvert problem har en løsning, i dette tilfælde faktisk mere end en. Disse klogt designede stole er det perfekte svar i dette særlige tilfælde.

Hængestol.

Hængestolen er en af ​​de mest geniale møbler du kan finde. Det blev designet af Philippe Malouin, og det er dybest set en stol, du kan hænge på en væg, når du ikke bruger den. Den kommer i en række farver og folder flad, så du kan også gemme den i trange rum.

Stabbare ottomaner.

Ottomaner er et behageligt valg, når du har brug for nogle ekstra pladser til dine gæster, men at finde et sted at gemme dem, når det ikke er nødvendigt, kan være vanskelig. Men disse fra David Gaynor kan stables, så problemet forsvinder. De ser også interessante, når de stables i et tårn, især hvis du har ottomaner i flere farver.

Foldestol.

Sammenfoldelige stole er et indlysende svar på det rumrelaterede problem, men de fleste af dem brækker sig ikke rigtigt fladt. Nå, det gør man, og det giver dig mulighed for at gemme flere stole i et stramt rum, ligesom området mellem et skab og en væg.

Flux Chair.

Flux-stole synes måske ikke at være meget rumseffektive i starten, men de skjuler en hemmelighed. De er faktisk foldbare stole, og det betyder, at de tager meget lidt plads. De blev tegnet af Douwe Jacobs.

Triplette nr. 2 Nestles Tre Stole I En.

Paul Menand kom også med en interessant løsning til små rum. Dette er et sæt af tre stole, som du kan stable som en. Dette giver dig mulighed for at spare nogle pladser, samtidig med at værelserne er rene og naturlige.

Gulv stol.

Som du begynder at indse nu, er der mere end en type foldestol og nogle af dem er virkelig interessante og geniale. For eksempel forsvinder disse stole i gulvet. Du behøver ikke engang at have et udpeget lagerplads til dem, fordi de opretter deres egne, når du installerer dem.

FlexibleLove.

Folding stole er en ting, men har du nogensinde hørt om folding sofaer? Nå, de eksisterer faktisk, og dette er et af designerne. Dette stykke tillader flere konfigurationer, og det kan rumme op til 16 personer. Selvfølgelig afhænger du af dine behov, kan du bestemme, hvor rummelig det skal være. {Fundet på webstedet}.

Tilt.

MoreINSPIRATION
  • Rumbesparende foldestole - praktiske løsninger til små rum
  • Foldestolen til små rum af Monstrans
  • 10 Folding Furniture Designs - Great Space-Savers og altid godt at have rundt

Dette er Tilt, en stol designet af Folditure til små rum. Stolen kollapser i et kompakt stykke, som er let at gemme og gemme. Når den er foldet, er den meget tynd, men det påvirker ikke dets stærke og holdbare design.

Quad Micro Bar.

Det er sikkert dejligt at have stole, du nemt kan gemme og kun afsløre, når det er nødvendigt, men hvad med et bord? Det ville også være nyttigt. Mød QMB, kort for Quad Micro Bar. Det er et sæt af fire afføring og et lille bord, som alle passer ind i dette kompakte stykke.

Jack Smith Pallet.

Afføring giver dig ikke mange muligheder, når det kommer til opbevaring. Du kan måske stable dem eller gemme dem under bordet. Nå, den afføring, der er designet af Jack Smith, introducerer en tredje mulighed: foldning. De tre ben passer perfekt ind i et Y-formet hul i sædet.

Østers.

Dette er Oyster, en hyggelig og behagelig stol af Kawamura Ganjavian. Det er et alsidigt møbel, og det kan også foldes i en pude for at spare plads. Fantastisk til vinteren.

Superbambi.

Denne ulige formede stol flettes ikke fladt. Faktisk foldes det overhovedet ikke. I stedet giver det dig mulighed for at spare plads på andre måder. Stolen er faktisk en kombination af to forskellige stykker, som kan omkonfigureres og kombineres på forskellige måder til at danne andre møbler. Den hvide del kan også bruges uafhængigt som et bord. {Fundet på kernen77}.

Maya Chair.

Maya-stolen er en elegant blanding af plane overflader, buede kanter og hulrum. De danner et skulpturelt møbel, som om nødvendigt kan foldes ubesværet i et slankt og kompakt stykke.

COM-ODA.

At have et par ekstra folde stole i huset er helt sikkert nyttigt, når du har gæster kommer over, men hvad de skal gøre med dem, når gæsterne forlader. Stolene designet af Mr. Simon tilbyder dig svaret: Lav en bænk med dem.

Resmo.

Denne iøjnefaldende møbel begynder som en matta, og den kan så formes på forskellige måder. Du kan gøre det til et behageligt sæde, justere dets højde og komme op med alle mulige kombinationer. RESMO-måtten er designet af Chien-Hui Ko som et bærbart møbel til brug i lufthavne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar