Sectional Glass Garage Døre Brugt I Moderne Design

En sektionsgaragedør er en type, hvor dørpanelet er opdelt i sektioner vandret. Døren åbnes ved at stige lodret, og den glider i spor, som kurver og derefter går vandret ind i rummet. Der er flere fordele ved at bruge denne type garageport. En af dem har at gøre med pladsbesparende.

Da døren åbner lodret og er suspenderet under loftet, giver det dig mulighed for at bruge rummet indenfor og foran garagen. Sektionsgaragedøre er også fleksible, vejrbestandige og de holder vinden, regn og støv væk.

MoreINSPIRATION
  • Garage døre - en funktion, der ikke bør overses
  • Moderne glasdøre af italienske firma OTC Doors
  • Lommedøre - pladsbesparende alternativer med en arkitektonisk effekt

Det er derfor denne type døre er så alsidig og populær. En af de store ting ved det er, at du kan bruge den ikke kun til garagen, men også til andre rum. Der er flere typer sektionsgaragedøre. En af dem er glasdøren, som er vidunderlig, fordi den giver synlighed og det har også et mere elegant og elegant udseende.

Det giver os således mulighed for at inkludere det i mere sofistikerede designs. For eksempel kunne du få en sådan dør til at adskille stuen fra dækket eller køkkenet fra terrassen. Derudover passer sektionsdøre overalt, så form og design er ikke vigtige.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 og 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar