Roligt og roligt asiatisk inspireret soveværelseinteriør

Hvis vi starter ud fra den forudsætning, at soveværelset skal være et roligt, afslappende og fredfyldt rum, hvor alle bekymringer forsvinder, og hvor man kan glemme alt og slappe af, så bliver det tydeligt, at indretningen af ​​soveværelset skal tillade det at ske . Det betyder, at farverne skal vælges omhyggeligt, at teksturer, mønstre og stil skal matche smukt, og at temaet skal være passende.

Jo mere du tænker på det, jo mere bliver det klart, at et asiatisk inspireret tema ville være perfekt til soveværelset. Der er masser af elementer, der ville se vidunderlige der. For eksempel kan du have et smukt tapet med kirsebærblomst billeder eller du kan kombinere indretningens enkelhed med delikatessen af ​​alle de smukke former og mønstre, der er specifikke for dette tema. En enkel platforms seng kunne være det centrale element og det kan suppleres med farverige asiatisk inspirerede strøelse med smukke mønstre med et simpelt monokromatisk udseende.

MoreINSPIRATION
  • Moderne lejlighed med et asiatisk inspireret interiør
  • Rolige farver inspireret af havet - 11 badeværelser design
  • Home Decorating Ideer med et asiatisk tema

Farverne ville være rige men varme og afslappende, og balancen ville være perfekt. Små detaljer som et stykke kunstværk, en smuk vase, tapetets mønster, et tæppe, nogle smukke gardiner eller belysningen kan gøre en stor forskel i en indretning. Vi har valgt et par soveværelser med asiatisk inspireret interiør, der har moderne decors med stilfulde detaljer og med en meget rolig og rolig atmosfære.

Billedkilder: 1, 2, 3,4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar