Syv skal have møbler i hvert hjem

Uanset hvilken bolig du har eller den stil du vælger til indretningen, er der nogle elementer, der aldrig ændres. Nogle stykker af møbler er must-have elementer og hvert hjem har dem. De omfatter det grundlæggende som sofabord eller stole, men der er også andre stykker, der burde eksistere i hvert hjem. For eksempel bør du altid være forberedt med nogle ekstra pladser til dine gæster, og du bør ikke vælge at ignorere ting som natbordet eller sengebænken, selvom de måske ikke synes så vigtige, og du hellere vil spare plads. Her er de møbler, som hvert hjem skal have:

Konsolbordet.

Konsolbordet er en vigtig del af et opholdsrums indretning. Det er et alsidigt møbel, der kan bruges som udstillingsrum til dekorationer, men det kan også blive funktionelt, hvis det er nødvendigt. For en stærkere visuel effekt skal du vise et spejl eller et stykke kunstværk på væggen lige over konsolbordet.

Sofabordet.

En stue ser ikke ud eller føles komplet uden et sofabord. Det er normalt placeret i det rum, der dannes mellem sofaen og lænestole eller i midten af ​​opholdsstuen. Det er et stykke der forbinder alle elementer i indretningen omkring det, og det er også funktionelt. Nogle gange vises blomsterarrangementer eller andre dekorationer på kaffebordet, og nogle gange har dette stykke også indbyggede opbevaringsrum.

Puffen.

Blød, hyggelig og komfortabel, med en venlig tekstur, et afslappet udseende og et meget alsidigt stykke - han er puffen. Men selvom det ser afslappet ud, kan en pouf også blive en smuk del af en mere elegant indretning. Normalt har poufs stærke og levende farver, der giver dem mulighed for at skille sig ud og tjene både som dekorationer og som funktionelle elementer.

De ekstra stole.

MoreINSPIRATION
  • Bedøvelse Møbler og tilbehør til hjemmet lavet af drivved
  • Møbelarrangementer, der omfatter firkantede kaffeborde
  • Tilføj dimensioner og perspektiver til dit soveværelse med spejlede sengeborde

Du ved aldrig, hvornår gæsterne kommer over, så det er bedst at altid være forberedt. Sørg for, at du har et par ekstra stole, som du kan bruge, hvis du har brug for dem. Sammenfoldelige stole er en god mulighed, men du kan også have klassiske stole eller nogle andre typer, som du kan stable en oven på de andre og klogt opbevare et sted.

Natbordet.

I soveværelset er det virkelig svært at forestille sig indretningen uden natbord. Det er meget praktisk, da det giver dig mulighed for at gemme en bog eller et blad, som du måske vil læse, før du falder i søvn. Det giver dig et sted at sætte dit vækkeur, telefon, et glas vand osv. Hvis du vil spare nogle plads, indbyggede natbord er en god ide. Også i soveværelser med to eller flere senge kan et enkelt natbord placeret imellem være nok.

Den osmanniske.

Den osmanniske er et andet yderst alsidigt møbel. Den består af et polstret sæde og har normalt hverken ryg eller arme. Det bruges ofte som en skammel eller fodskammel og i nogle tilfælde kan det endda gøre en dejlig udskiftning af sofabord. Nogle modeller har også indbygget opbevaring indeni. Du kan bruge en osmannisk i stuen, soveværelset, spillerummet, værelset og stort set alle andre steder, du har brug for det.

Soveværelset bænk.

Soveværelse bænke er også alsidige møbler. De gør et godt ekstra sted at sidde på, men de kan også bruges til opbevaring. Nogle designs giver dig mulighed for at løfte toppen og afsløre et opbevaringsrum til ting som ekstra puder, tæpper, tøj osv. De matcher normalt sengen i både design og farve, men andre alternativer er også tilgængelige.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar