6 måder at angive et værelse uønsket visning

Når scenen fra dit vindue er mere øje end et smukt billede, vil du have en stilfuld, men nem måde at løse problemet på. Se disse top tips til at omdanne vinduet til en funktion, du kan være stolt af:

Vinduesforbindelser.

Gardiner er en fantastisk måde at skabe et luksuriøst udseende på i dit værelse, og hvis du forsøger at blokere en skæftig udsigt, er permanent draget gardiner en god ide. Opt for overdådige stoffer i sæsonens hotteste nuancer for at gøre det voldelige vindue til et attraktivt træk ved rummet. Hvad med smaragdgrøn? Farveeksperterne hos Pantone har kaldt det årets farve 2013.

Belysning.

Ridding rummet i vinduet er fornærmende visning kan gøre underværker for atmosfæren, men du kunne blive efterladt med et mørkt og snusket rum. Modvirker tabet af naturligt lys ved at investere i belysningsfunktioner, der ikke blot genopvarmer rummet med deres glød, men vil skabe en hyggeligere stemning end dagens koldt lys nogensinde kunne.

Monter din lysarmatur så højt som muligt, så gløden når alle områder. Du kan stadig komplimentere dette hovedlys med andre kilder, lamper på begge sider af sengen vil skabe et klassisk, hotel-inspireret look. Gå til nuancer, der er så letfarvede som muligt for at lade maksimal lys gennem.

Blackout persienner.

MoreINSPIRATION
  • 5 Store DIY Vinduesdækkende ideer til børns værelser
  • 5 måder at dekorere vinduerne på
  • Sådan vælges gardiner til karrevinduer

Ved at sætte en blackout blind, skaber du en slank dækning, der subtelt trækker opmærksomheden væk fra området, især hvis du vælger en farve, der passer ind i dine vægge. Overvej at sætte et billede af en udendørs scene, du ville elske at se fra dit vindue - du får måske ikke dagslyset, men i det mindste kan du vågne op til et billede af naturen!

Persienner.

Hvis du ikke kan lide ideen om at dække vinduet helt over, og ikke har lyst til konsekvenserne af at belysning et værelse udelukkende med kunstig belysning, er der en anden måde. Blinds som persiennerne her kan justeres for at lade lige nok lys uden at udsætte øjet for den uønskede udsigt og er perfekt til mere moderne hjem, hvor gardiner ville se ud af sted. Bliv inspireret af det elegante monokrom design af dette værelse.

Opret en distraktion.

Øjet har brug for noget at fokusere på, når du kommer ind i et værelse. Dette kan være en farvestrålende væg, en kunstig skulptur eller en seng lavet i de nyeste grafiske billeder som demonstreret af Easy Living, men uden en smuk udsigt til at stjæle showet bliver funktionen endnu vigtigere.

Elsker at hader det.

Har du overvejet at omfavne dit ukonventionelle syn? Hvis du overser en industriel scene, hvorfor ikke introducere stilen ind i lokalet med en smuk metalplade, køligt metal tilbehør og robuste møbler i arbejdsbordsstil?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar