Syv verdensberømte musikere portrætter genskabt fra deres egne cd'er

Oprettelse af musikernes portrætter fra ting som vinylplader eller genbrugspassetter er almindeligt, og det er en måde at ære den person på. Hvis du sager deres egne optegnelser, er det en endnu større handling af anerkendelse og beundring. Men siden vinyloptagelser og kassettebånd ikke længere bruges, var det tid til cd'erne at komme i brug, da de også er næsten uddøde.

Kunstnere Moreno De Turco og Mirco Pagano brugte mere end 200 timer på alle disse cd'er. Deres mål var at genskabe portrætter af syv verdensberømte musikere. Disse musikere er Bob Marley, Elvis Presley, Jim Morrison, Jimmy Hendrix, Michael Jackson, James Brown og Freddie Mercury. De to kunstnere formåede at skabe imponerende portrætter af hver af disse musikere, og vi kan ærligt sige, at deres hårde arbejde ikke var forgæves.

MoreINSPIRATION
  • Hvor og hvordan man viser familieportrætter
  • 3D-muralportrætter af Andrew Myers
  • Verdensberømte arkitekter Del med os deres inspirerende citater

Projektet blev udviklet til indvielsen af ​​First Floor Under hvilket er et pop-ofguard kulturblad. Det var en meget kreativ og genial måde at tiltrække opmærksomhed på og det matchede også perfekt bladets filosofi. Projektet var ikke kun imponerende, men også inspirerende, og det viser ikke kun talentet hos de to kunstnere, der skabte dem, men også de ambitiøse planer, som bladet har. Det var en god start og en vidunderlig ide for dets indvielse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar