Shades of Grey: Hvad de er og hvordan man bruger dem i Home Decor

Farven grå er en perfekt neutral, der lever mellem ekstremerne af hvid og sort. Så vidt farverne går, er grå unemotional - det er løsrevet, neutralt, upartisk og ubeslutsomt. Det er netop denne iboende følelse af frigørelse, der gør grå sådan en go-to-neutral. Faktisk er det blevet den mest populære neutrale i interiør, der erstatter cremer og brune. Men lad dig ikke narre af den grå grå gråhed. Det er en farve, der er stærkt påvirket af dens undertoner og omgivelser, selvom vi ikke bevidst opfatter en udvendig indflydelse. Her er et kig på nogle almindelige nuancer af grå og hvordan man bruger dem i hjemmedesign.

Metal Grå.

Grå interiører kan udlåne en plads subtil elegance uden at være alt for konservativ. Den lysere sofa i baggrunden af ​​dette foto (mod os) er metalgrå og er et æstetisk farvevalg, silhouettet mod en mørk mur. Som det er den bedste strategi i et monokromatisk rum, brug en række gråtoner, mønstre og glans for at øge dybden og visuel appel.

Tåge.

Grå er en kontrolleret farve, og som sådan har den kapacitet til også at visuelt stabilisere nærliggende farver. Grå kan dæmpe stærkere, lysere farver og opleve blødere (color-meanings.com). Den faste væg og hovedgavl på dette billede er tågegrå og tjener som et fremragende struktureret element i dette travle rum.

Askegrå.

Grå er ikke kun stabil, det er også følelsesmæssigt statisk. Dermed mener jeg, at det hverken hæver eller nedviser følelsens følelsesmæssige følelse; Det vil snarere arbejde med omgivende elementer for at få deres følelsesmæssige effekt. Bruge grå til dette formål vil i sidste ende skabe en følelse af ro, forbehold og ro. Hvis du leder efter energi eller spænding i dit farveskema, vil du gerne se andetsteds end grå alene.

Skygge.

Som den ultimative neutral er grå sjældent centrum for opmærksomhed. Men det spiller sin rolle som konventionel og pålidelig med perfektion, når den er parret med andre elementer, der skal skille sig ud. På dette billede er skyggegråvæggen f.eks. Et smukt neutralt backdrop til iøjnefaldende badeværelseselementer - afrundede dræn og spejle og en smuk, flot træplade.

Dove Grey.

Dovegrå er så blød og troværdig som navnet antyder, og de lysegrå stole på dette foto viser dette. Parret med lysere, noget funkier design valg, dove grå tøjler i deres begejstring og giver det et mere modent aspekt. Det er fornuftigt, når vi mener, at grå er i sidste ende et kompromis fra et farvepsykologiperspektiv - hverken sort eller hvid, men snarere en overgang mellem de to (color-meanings.com).

Fossil Grå.

Hvilken bedre måde at importere en farves følelse på i et rum end at indarbejde elementer i den farve, der forekommer naturligt. De fossile grå sten på denne tabel er et glimrende eksempel på at gøre dette. Deres klassiske farve er et af intellekt og visdom (sensationalcolor.com), og når det er parret med naturen, giver det en dyb indvirkning.

Røggrå.

Ikke mørk og ikke lys, røggrå (vist i den midtertonede grå striber af denne stol) bekæmper stereotypen, at gråt er kedeligt, trist og deprimerende. Selv om konventionen placerer gråt uden for egen glamourkapacitet, kan man skabe et glamourøst æstetik med mønster og / eller glans. Denne unikke grå stol, for eksempel, er indbegrebet af glam.

Champignon Grå.

Lysegrå er afslappende og beroligende og er forbundet med at hjælpe med at lette sindet under livets udfordringer. Når farven bruges på et behageligt møbel, er denne lindrende livmoder-inspirerede stol, dens lindrende evne i høj grad forøget, hvilket ikke er en overraskelse.

Pigeon Gray.

Jo tættere grå kommer til hvid eller sølv (og jo længere den er fra sort), jo mere lysende er effekten. Disse duer grå shag kube afføring er bevis for dette. Afhængigt af sammenhængen kan afføringen have mindre visuel effekt, men i dette rum, hvor en bred vifte af lys, varme grays vrimler, er de ret levende og lokkende.

Trækulgrå.

MoreINSPIRATION
  • Grå i boligindretning: Passing trend eller her for at blive?
  • Dekorer med hvide og grays ideer
  • Shades of Red: Hvad de er og hvordan man bruger dem i Home Decor

Jo tættere det grå kommer til sort (og jo længere det er fra hvidt), jo mere dramatisk og mystisk dets udseende. Som følge heraf er mørkere gråarter som trækul alvorligere og ubøjelig end deres lettere modstykker. Brug disse grays på funky moderne måder eller mod lysere kulisser for at afbalancere tyngden.

Sardinegrå.

En varmere grå på spektret, sardin grå fungerer godt, når det er parret med et par træ detaljer. Sardinegrået af denne skuffe giver for eksempel stabilitet til stykket, mens de indviklede udskæringer og den runde træknap knap giver et blødgøringsanlæg. Energien fra dette stykke er positiv som følge af de afbalancerede komponenter.

Sidewalk Grå.

Grås udseende afhænger stort set af de underliggende farvetoner. Hvis for eksempel grå er farvet gul, vil udseendet have en mere brunlig tone, især med nærliggende brune elementer (designlike.com). Dette er tilfældet med fortovsgrå i dette rum, og effekten har en forfriskende varme, som en koldere, blåbaseret grå ville mangle.

Sølv.

Forskning har trukket forbindelser, som folk der kan lide sølv også lide elegance, futuristiske designs og ting i verden (color-meanings.com). Uanset om dette er dig eller ej, er brugen af ​​sølv for at ændre glansen i et gråt rum eller tilføje et brændpunkt i et rum, som en sølvhætte over området, en luksuriøs og selvsikker.

Ankergrå.

I dette billede er den mørkere indre cirkel anker grå, selv om hele elementet er en smuk ombre virkning af forskellige gråtoner. Generelt vil grå reducere den energi, der udledes fra andre farver, men når det er tilbage i sin egen grå familie, vil der forekomme subtiliteter og variationer, der gør hver variation spændende. Sørg for at inkorporere variationer inden for et monokromatisk grårum.

Koala Gray.

Beton er en stor del af moderne indretning i disse dage, og koala grå er en almindelig farve af en sådan beton. Tilføj visuel interesse for en industriel følelse baggrund med marmor (grå årer) og guldarmaturer.

Elefantgrå.

Grå fliser installeret i et interessant mønster vil gå langt i retning af at tilføje sofistikeret til et rum, uanset om det er et brusebad, en gang, en pejs surround osv. Ligesom dyret det er opkaldt efter, er elefantgrå støt, disciplineret og beskyttet, og det rum, der bruger denne farve, vil sandsynligvis også påtage sig disse egenskaber. (Men lad dig glamme ting lidt op med noget guld eller messing.)

Porpoise Grey.

De fleste grays er lige så stabile som de er beskedne; marsvin grå er sådan en nuance. I modsætning til sort og hvid er porpoise grå ikke dramatisk. Det virker perfekt med en række træfinisher, herunder det blonde kabinet, der ses på dette billede, for at skabe et iøjnefaldende neutralt rum.

Grafitgrå.

Et helt industrielt materiale selv, grafit viser et gråt, der virker problemfrit med en industriel stemning. Forstærk designet med nogle geometriske formationer eller nogle andre abstrakte linjer, så din simple grafitgrå bliver et kunstværk.

Cloud Grey.

Farven grå er næppe en lige blanding af sort og hvid. I stedet inkorporerer det generelt elementer af andre farver i det for at aktivere det og give det kvaliteter af disse farver (color-meanings.com). Som en lysere, køligere grå, er sky grå beroligende og på den konservative side af spektret.

Pebble Grey.

De mørkegrønne "striber" på væggen bag sofaen er småsten grå. Fordi for mange grå områder i ét rum gør det til at køre ud og kedeligt, er det vigtigt at blande ting lidt op. Brug mønster, som f.eks. På sofavæggen og forskellige toner og gråtoner for at give pladsdefinitionen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar