Creative Shared Bedroom Ideas til et moderne børnelokale

Laughing ... gråd ... spille ... kæmper. Et fælles søskende soveværelse er et bikube af aktivitet og behov. Og det betyder, at der er meget for forældre at tackle, når de laver deres børns fælles soveværelse. Med to gange mængden (eller flere) af udviklende personligheder og fornødenheder er det ofte en skræmmende opgave for forældre at imødekomme opbevaring, rum og det enkelte barns individuelle stil.

Her er nogle nyttige tips til at overvinde fælles designudfordringer og skabe et godt og funktionelt rum til dine unge værelseskamre.

Oprettelse af et dreng og pige delt værelse

Designe et værelse for en bror og en søster behøver ikke at være udfordrende. Faktisk er det nok den nemmeste udfordring at overvinde, når du planlægger et delt værelse.

Dit første skridt er at vælge en underliggende farvepalet for de vigtigste elementer i rummet (vægge, tæppe, møbler), der er kønsneutralt ... og hvis de er gamle nok til at klatre ind, at hver søskende giver tommelfingeren op. Farvekombinationer som hvid og grå, turkis og hvid eller en blanding af primære farver virker godt for både drenge og piger.

For at supplere din underliggende palette, lag komplementære farver og mønstre ud over det. For eksempel i et gråt og hvidt rum, prøv accenter med gule tilbehør. Til mønstre, læn dig mod striber, chevron eller faste stoffer med store geometriske form (er).

Når du vælger møbler, skal du vælge møbler med rene linjer, og det er ikke-tema (fjerner sig fra racevognen eller sovende skønhedssenge) og parrer med neutrale farvede ting som lamper og vinduesbehandlinger.

Den spændende del af at skabe et super sjovt soveværelse til din unge brød er accessorizing og tilpasse designelementer til at matche deres spirende personligheder. Vælg designelementer, der gør rummet til at føle, at det tilhører dem begge. Tilpas tilbehør i hele rummet, såsom vægkonst eller frakkehager. Marquee lys med deres navne eller første indledende tilføje en pop af energi og spænding til ethvert rum. Tilsvarende tilføj kønsspecifikke temaer subtile i et eller to tilbehør, men hold dem farvekoordinerede. For eksempel når du får adgang til rødt, skal du prøve kastepude med en rød ildmotor til ham og en pude med en rød blomst eller et hjerte til hende. Opbevaring, der er komplementær til designskemaet, men specifikt for hvert køn (tænkekol for drenge og gul til piger) kan også sømløst trække et værelse sammen.

Oprettelse af et værelse til forskellige alder

Nogle gange er det ikke bare Jeremy og Sarah, du skal have plads til, men en 3-årig Jeremy og en 4-måneders Sarah kan helt sikkert tilføje et andet lag af designangst.

Den første ting at tackle er møbeldesignet. Hvis du har en baby, er du chancen for at du kommer ind og ud af stuen om natten for at være tilbøjelig til babyen. Hvis det er muligt, placere deres senge i modsatte hjørner eller vægge, hvor barnesenget er mest tilgængeligt for døren. Selvfølgelig kan strukturelle elementer som vinduer og varmeapparater diktere ellers, men dit designmål er at give hvert barn den mest komfortable nats søvn uden at vække den anden.

At skabe et legeplads, som begge søskende kan nyde, selv samtidig, er super hjælpsomt, især for trætte mommier og daddies. Gulvmåtter, puder og bløde større ting som en rockende hest og telte er perfekte til at skitsere området og det sjovt at spille begge steder. Placer dit ældre barns legetøj i tilgængelige opbevaringsbeholdere, men højere end gulvet, så din yngste ikke nemt kan rør det.

For eksempel, om det er en bogreol, opbevaringskub eller vægenhed, skal du placere babyvenlige legetøj og genstande på de nederste hylder. Dit lille barn eller ældre barn kan stå og nå til kurven i Lego.

Indarbejde elementer, der viser dine børn deres voksende familie. Billeder af børnene sammen, indrammede håndtryk, hvor de hver var nyfødte, opfordrede dem til at sætte pris på deres yngre eller ældre søskende, mens de tilføjede en varm familieatmosfære til deres soveværelse.

Oprettelse af rigelig lagerplads til to eller flere

At finde plads i ét rum til dobbelt så meget møbler og opbevaring er en af ​​de mest skræmmende opgaver, når man designer et fælles rum. Det er her, hvor din ressourcestyrke og redigering øje skal sparke i høj gear. Mindre er bestemt mere i et fælles soveværelse, ligesom multifunktionelt og delt design.

Som en basislinje er valg af strømlinede møbler vigtigt for at holde rummet så rummeligt som muligt og tillade opbevaring og afspilning. Hvis dine børn er gamle nok, er køjesenge altid et glimrende valg. Uanset om L-formet eller lodret, en køjeseng er en effektiv udnyttelse af rummet og ofte har indbygget opbevaring nedenunder.

Taler om ... under sengen er opbevaring som f.eks. Inklapslister altid til gavn for at skabe mere plads og kan holde sæsonbestemt eller begrænset brug. Opbevaringskasser med puder kan bruges som sæde til et legebord samt skjule et bjerg af legetøj. En væg enhed med skuffer kan trække dobbeltarbejde som en kommode og et skrivebord.

Hylle er super bekvemt til legetøjsorganisation, da det ikke tager meget plads og kan placeres over kommoder, bordene, lige over døren til knap brugte ting.Ligeledes optager en bogreol ved foden af ​​sengen ikke værdifuld vægplads og kan endda give dig en anden overflade nær sengen til en lampe eller natbog.

Til tøj, væg og dør kroge er nyttige til hver dag go-to elementer. I skabet monteres to stænger (dvs. dobbelthængende), så hvert barn kan have separat hængende plads.

Uanset din designudfordring skaber du uden tvivl et soveværelse, som dine børn vil elske! Når du opretter et fælles rum til dine små, hvis du holder dig til ressourcefulde, effektive, sjove og kreative valg.

Hvordan skal du designe dit børns soveværelse?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar