Sharon og Ozzy Osbourne's Home i L.A.

Jeg spekulerer undertiden, hvad det er at være en stjerne, at have alle øjne på dig, med meget lidt privatliv tilbage og alle detaljer i dit liv og hus offentliggjort. Jeg spekulerede også på, hvad et rockstjernehjem ligner. Og jeg fandt svaret på mit sidste spørgsmål, da jeg så de store billeder af Sharon og Ozzy Osbourne hjem i L.A.

Sharon plukket dette hus som muligheden for at starte igen efter den lange og travle periode med live shows, og de ønskede også at have havudsigt. Så købte hun huset og ønskede at dekorere det i en unik stil. Hun ønskede at vise noget af sine romantiske træk, men også at kombinere dem med den mørke Goth-stil af hendes mand, den berømte rockstjerne, der plejede at synge for Black Sabbath. Min mening er, at hun gjorde et godt stykke arbejde, vælger alle møbler og tilbehør omhyggeligt og kombinerer dem på den mest heldige måde.

MoreINSPIRATION
  • Inspirerende Hvid Interiør Hjem
  • 35th Avenue Design Residence i en eksisterende 1920s Tudor stil hjem
  • Moderne hus i Israel med et bæredygtigt design

Du vil blive overrasket over at se stilen vedtaget af hjemmet designer, Martin Lawrence-Bullarden kære ven af ​​Sharon. Møblerne og det meste af designet antyder en stil i midten af ​​det 19. århundrede, men dette kombineres med moderne stilarter, hvilket resulterer i et imponerende udseende. Fordi huset er ret stort, vil du se nogle usædvanlige steder som en foyer, der er dekoreret bemærkelsesværdigt med to stole, der er dækket af hvidt læder, der omgiver en ellegant rund fransk sofabord med en bronze skulptur på.

Der er også et atrium, der kun viser et glimt af Ozzys sorte dage som rockmusiker, og det er alle pudset i sort venetiansk tapet og har sorte møbler og en sort træørn. Stuen er comfy og nice, der er designet i en overraskende kombination af lyseblå og brun, med læder lænestole og en dejlig samling af italienske dukker og dukker.

Atmosfæren er færdig med den overstore gulvlampe og ur og den indbydende mursten pejs i midten. Soveværelset er en symfoni af fløjl og hele huset viser god smag og forfining. Så tag et kig på billederne, hvis du er så nysgerrig som jeg var om deres hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar