Skarpe hvide blokke Kontrast Natur i Thailand: Suan Kachamudee Resort

Suan Kachamudee er et boutique resort på østkysten af ​​Koh Samui Island i Chaweng Noi, Thailand. Bygningerne er beliggende på en bakke med en betagende udsigt, på trods af stærke lokale begrænsninger som en skråning over 50 procent; store, mange bjergarter og frodig vegetation.

Hovedideen bag projektet var at skabe en kontrast mellem bygningerne og klipperne. Som følge heraf vises boliger som uregelmæssigt skarpe hvide blokke, der stærkt kontrasterer områdets massive runde sorte granitsten. Bygningerne er opdelt i forskellige enheder og fordelt langs skråningen, hvilket minimerer tæthedsopfattelsen og passer ind blandt de eksisterende granitrockarter.

Gæsterne ankommer i receptionen i spa-bygningen, hvor de får et glimt af den fantastiske omkringliggende havudsigt. Stien fører dem til hovedbygningen med en swimmingpool i kernen. Soveværelsesenhederne, med deres egne private terrasser, er spredt omkring ejendommen.

Feriestedet blev udviklet af Sicart & Smith Architects, en fransk international designstudio med base i Ho Chi Minh City, Vietnam. [Oplysninger leveret via e-mail af arkitekturholdet; fotografering af Anne Sophie Maestracci]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar