Hylder, der glider for at gøre opbevaring hurtig og nem

Glidestativer er meget praktiske, især i køkkenet. De er nemme at bruge, og de gør opbevaring nem sammenlignet med det klassiske skab med dørdesign. Desuden er disse hylder, der glider væk for at afsløre alt, hvad du har gemt i dem lige foran dig, også nyttigt i andre rum og situationer.

Pantry hylder.

Hvis du har et stort spisekammer så finder du disse hylder virkelig nyttige. De gør det nemt at organisere alt og de kan endda være mere praktiske end åbne hylder. {Fundet på cawarchitects}.

Denne type overfladiske hylder er lige så praktisk i små pantries. Her kan du se en smart kombination af åbne hylder øverst og glidende hylder i bunden.

Du kan kombinere disse hylder med mange andre funktioner og tilpasse dit køkken skafferi, men du vil have for at gøre det så funktionelt og brugervenligt som muligt.

Enkelhed og alsidighed i deres design gør glidestole og skuffer i stand til at tilpasse sig og reagere på en række interiørdesigner og mellemrum. Her kan de gemmes bag et stort skabsdør. {Fundet på designaspace}.

Glidestativene kan efterhånden blive dybere og dreje i skuffer mod bunden af ​​pantryen, så du kan gemme store ting som kasser, flasker mv.

Fordi du faktisk skal se hvad der er inde i disse glidende hylder og skuffer, er de ikke så praktiske, når de bruges på de øverste niveauer i pantryet. Det er bedst at bruge faste hylder for at undgå ulykker.

Et stort spisekammer kan have to sæt glidende hylder. De kan placeres i forskellige højder for at rumme alt, hvad der skal opbevares der, og de kan åbnes uafhængigt. {Fundet på hylde}.

Vi kan især lide, hvordan disse glidende hylder er i stand til at rumme plader, kopper og briller. Der er ingen grund til at bekymre sig om, hvordan du kommer til at nå et emne i den fjerne ende af hylden. {Fundet på higham}.

Skabshylder

MoreINSPIRATION
  • DIY skoopbevaring hyller til garage: et let, hurtigt og alsidigt projekt
  • DIY Hurtige og nemme indbyggede væggaragehyller
  • 19 Uventede, alsidige og meget praktiske uddragsopbevarings ideer

Hylder, der glider ud for at afsløre deres indhold, er også meget nyttige i tilfældet, hvis skabe, uanset om de er placeret i gangen, i soveværelset eller har eget separat værelse. En særlig måde at bruge dem på er som skoholder. {Fundet på gregorydavies}.

Hold alle dine sko organiseret efter årstid, stil, farve osv. Og skub ud hylderne for at se alle parene og vælg den rigtige til dit outfit. Så simpelt og alligevel så praktisk.

Slide-out hylder er også gode til opbevaring af tøj eller sengetøj. Ikke kun, at de gør det nemmere at organisere alt, men det er også meget lettere at finde den vare, du har brug for, når alt er præsenteret for dig på en sådan måde.

En god fordel, der tilbydes af disse hylder, er, at de giver dig mulighed for at vælge små rum uden at bekymre dig om, hvordan du kommer til indholdet. {Fundet på laclosetdesign}.

Andre hylder, der glider ud.

Bortset fra de eksempler, vi har diskuteret hidtil, er der andre gode anvendelser til glidende hylder. For eksempel i badeværelset kan de besætte rummet under vasken og lade dig omdanne dette område til rengøring af produkter eller håndklæder. {Fundet på hylde}.

I en vinkælder kan disse hylder rumme trækasser, hvor du kan holde dine dyrebare kollektionsflasker, adskilt fra resten vist i cubbies. {Fundet på thefurnitureguild}.

Og når man taler om vinkældre, har den glidende hylder, der fordobles som vinholdere. Et design, der er simpelt, stilfuldt og funktionelt på samme tid. {Fundet på degre12}.

I køkkenet skal du bruge glidehylder til at gemme dine gryder og pander sammen med deres tilsvarende låg. Det er meget lettere at nå det ønskede emne på denne måde, end det er når du skal få alt for at få noget bag på fast hylde. {fundet på crcabinetry}.

En anden interessant ide er at bruge glidehylder til at lave en garagen i dit køkken. Enkel og brugervenlig, denne funktion giver dig mulighed for at holde alt gemt væk og organiseret. {Fundet på kitchenstudiokc}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar