Slank og moderne brusebad afløbssystemer for minimalistiske i dig

Skønhed ligger i detaljerne, og det gælder alting, endda noget som ubetydeligt som et brusebad. Faktisk er intet helt ubetydeligt, i det mindste ikke for alle. Brusebadet kan virke som en meget lille tandhjul i en meget stor maskine, men det er alligevel en tandhjul, og det fortjener vores opmærksomhed, især når vi ønsker et design at være perfekt fra alle synspunkter. Vi kigget på nogle lineære shower drain designs samt et par andre typer, og det er det, der stod ud.

Super flad bruserafløb kan være ret svært at komme forbi, især hvis du også er en smule kræsen når det kommer til designet. Mange moderne og moderne badeværelser er nu designet med et gulvbruser og Advantix-kanalen er en af ​​de bedste muligheder for afløb, både med hensyn til alsidighed og æstetisk appel. Tjek ud, hvor slank det er ... .Faktisk hvad en minimalistisk bruser har brug for.

Neodrain-kanalen er et andet køligt eksempel. Den er lavet af stærkt rustfrit stål med børstet finish, der giver beskyttelse mod korrosion og rust. En lav V-profil hjælper med at styre vandstrømmen mod afløbsudløbet, mens en indvendig hældning fjerner eventuelt resterende vand fra kanalen. En cool ting om dette design er, at det er meget slankt, og det har meget at gøre med overfladen oven på risten, så du kan indsætte en hvilken som helst type flise, så du kan se kanalen ud som om den er helt indlejret i gulvet.

Hvis du af en eller anden grund foretrækker et brusebadafløb med en udsat rist, skal du tjekke denne model. Det ligner meget på kanalen vist ovenfor, men med en stor designforskel: der er ingen plads på toppen til brugerdefinerede fliser. I stedet har dette afløb en aftagelig rustfri stålgitter. Fra et praktisk synspunkt gør det det lettere at rense drænet. Fås på Amazon.

Alsidighed er også en afgørende egenskab for denne særlige brændevand. Som alle andre er den lavet af stærkt og robust rustfrit stål med rustfri finish, og mens et stilfuldt og moderne brusebad ville være det sted, hvor vi mest kunne forvente at se denne funktion, kan du også installere det i køkkener, kældre og selv i garagen. Det er et godt alternativ til mange andre typer afløb, hvoraf de fleste er næsten ikke så flotte. Fås på Amazon.

MoreINSPIRATION
  • Moderne brusebadarmaturer, der falder ind i en klasse af deres egne
  • De definerende karakteristika for moderne walk-in brusere
  • Solsikkebruser Gardin

Denne bruserafløbet er lidt speciel, og det er hovedsageligt på grund af dets L-form. Du kan finde den i to størrelser, begge egnet til 2 "afløbsåbninger. Det er en god mulighed for hjørnebruser. Designet er simpelt, lineært og symmetrisk, og selv om der ikke er nogen mulighed for at camouflere det med matchende fliser på toppen, er dette dræn rent faktisk alsidigt nok til at se naturligt og hjemme i næsten enhver indretning. Fundet på Amazon.

Med otte forskellige størrelser at vælge imellem, har dette lineære brændeafløb et af de mest populære og praktiske design derude. Den har en konisk bundudgang og en aftagelig rist og den passer til drænåbninger, der måler 2 "i diameter. Dette er også et af de nemmeste at installere lineære afløb. Fås på Amazon.

Hvis enkelhed er det, du mest værdsætter mest når det kommer til dit brusebad design, så skal alt være lige rigtigt, og det omfatter alt ikke bare fliserne, skillevægge eller inventar. Drænet er lige så vigtigt som alt andet, og Cleanline design har sine prioriteter lige.

Der er også systemer, der er mere end bare brusebad afløb. En af dem er Proshower, som er et vandindsamlingskanalsystem, der er tilgængeligt med et udvalg af 6 forskellige rustfrit stålgitter og i 5 forskellige længder. Den har en glat og blank overflade med en samlet højde på 85 mm, og den er designet til at blive installeret flush med gulvet.

Fra et æstetisk synspunkt er jo mindre et brusebad dræn det bedre. Nogle designs er ret succesfulde med denne funktion, som Easy Drain Aqua Jewels. Den har en firkantet form og en højjusterbar riststøtteramme samt en tætningsmembran, som sikrer en vandtæt og problemfri forbindelse mellem drænet og badeværelset gulvet.

Taler om små brusebad afløb, der er en, som du næppe vil bemærke. Det kaldes S-line og det er så slankt, at det ser ud som en almindelig rumdeler mellem bruserfliserne. Det kan meget vel være det mindste brændevandssystem til dato. Den slanke natur gør den til den ideelle kandidat til minimalistiske, moderne badedesign.

Når det kommer til slanke og stilfulde brændevand, uanset hvilken type det er, har Infinity Drain masser af cool design at tilbyde. Uanset om du ønsker et lineært design, et centerafløbssystem eller endda en brugerdefineret, kan du finde en bred vifte af muligheder at vælge imellem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar